logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Trend – o canapea cu funcții electrice

Mobilierul electric nu este poate pe gustul tuturor, dar îndeplinește marile așteptări ale celor pentru care viața este mai plăcută cu ajutorul butoanelor. Ce ați zice de o canapea plină de reglaje electrice, cu funcții ultramoderne? 

trend-6421
Trend - o canapea ultramodernă/Mobelhaus.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Ianuarie 2022

În colecția de canapele de la Mobelhaus este inclus modelul Trend, o canapea masivă creată cu gândul la locuințele amenajate în stil contemporan și adresată în special oamenilor activi, pentru care funcțiile electrice sunt un mod de viață. Canapeaua Trend are două locuri și mai toate elementele sale sunt reglabile, oferind un nivel de confort aparte. Te poți uita la televizor în cea mai relaxată poziție, poți moțăi în tihnă, poți socializa la un pahar de vin.

Canapeaua Trend are tetierele reglabile – se pot ridica sau lăsa în jos, în funcție de activitatea proprietarului. Reglajul se face dintr-o simplă mișcare. De asemenea, brațele canapele Trend se pot folosi în două poziții, oferind sprijin al cotului. Șezutul canapelei Trend se activează electric, printr-o apăsare de buton, alunecând ușor în față într-o extensie de forma unui pat de zi – poți sta cu picioarele întinse, cu capul sprijinit de tetiere și trage un pui de somn.

Canapeaua Trend de la Mobelhaus dispune și de sistem de iluminare, practic în special seara când simți nevoia unei lumini de veghe. Acționată electric, partea de jos a canapelei se aprinde într-o nuanță albastră, odihnitoare pentru ochi, deloc stridentă. Această piesă de mobilier mai este dotată și cu un sistem smart care permite încărcarea telefonului mobil. O funcție cu adevărat necesară pentru serile plăcute acasă este cea de răcire a paharului cu băutură – canapeaua are integrat un suport discret de pahare menit să țină băutura la îndemână și fără riscul de a fi vărsată, dar suportul poate fi acționat electric pentru a răci conținutul paharului. {ivideo type=youtube|code=_QEymeHsO1M}

Estetică
Tapițeria este o țesătură cu aspect de pluș, rezistentă și ușor de curățat cu o cârpă umezită în apă caldă. Clientul poate opta pentru una dintre cele circa 40 de nuanțe, alegând culoare ușor de integrat amenajării de acasă. Ca materiale, canapeaua Trend are șezutul și spătarul din vatelină și spumă poliuretanică, pe când structura este fabricată din lemn masiv.

www.mobelhaus.com

„Din continuă preocupare pentru calitateș design, am reușit timp de zece ani să aducem în casele clienților noștri mai mult decât simple piese de mobilier; am reușit să transformăm din casă în acasă. Te așteptăm să descoperi produsele noastre atent selectionate, ce vin în înaintea ta cu promisiunea că îți vor depăși așteptările.”, se arată pe site-ul Moblehaus.
 

Publicitate
Publicitate