logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Von Lorch Design – calorifere TAPIȚATE

După ce zeci de ani caloriferul a fost cel mai bun prieten al casei pe durata anotimpului rece, am ajuns să recunoaștem că aspectul lui ne cam încurcă. Tot mai mulți furnizori de calorifere caută soluții de înfrumusețare a acestui element, iar unele dintre propuneri sunt chiar interesante.

von_lorch_1-4303
Calorifere de nerecunoscut/Calorifere-decorative.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Iulie 2019

Ce ziceți de un model de calorifer camuflat sub forma unui element decorativ de perete? Cei de la Von Lorch Design pun pe piața din România un produs revoluționar: caloriferul tapițat! Este îmbrăcat în material textil, astfel încât să nu-l poți recunoaște în nici o sută de ani – vorba vine. În realitate, caloriferul acesta de la Von Lorch Design este unul din aluminiu, îmbrăcat într-un material compus din lână naturală (90%) și nailon (10%). Evident, cromatica este una variată, clientul putând alege culoarea care să se potrivească cu mobilierul camerei în care urmează a fi amplasat radiatorul.

Forma caloriferului tapițat de la Von Lorch Design reprezintă de asemenea un pas înainte. Se poartă formele subțiri, suple, dreptunghiulare, dar cu adevărat interesantă este forma perfect rotundă, care lasă impresia unui obiect pur decorativ pentru perete. Fiecare dintre modelele de calorifere tapițate are o garanție de zece ani.

www.calorifere-decorative.com
www.calorifere-decorative.com
www.calorifere-decorative.com

„Conceptul urmărește evoluția textilelor care sunt transferate de la mobilier la construcție și la elementele fixe din spațiul interior.”, explică reprezentanții Von Lorch Design pe paginile de socializare, acolo unde radiatorul tapițat a fost lansat în urmă cu patru săptămâni. Absolut interesant!