logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Romantic Home – taburete atipice din Grecia

Pentru cei care apreciază stilul romantic din amenajările interioare există un magazin în București care vinde piese de mobilier, accesorii decorative și textile pentru casă aduse tocmai din Grecia. Unele dintre piesele de mobilier sunt mai puțin obișnuite pentru casele românilor.

romantic-4302
Stilul romantic în interpretarea grecilor/Romantic-home.ro
Andreea Chiru  |  11 Iulie 2019

Spre exemplu, taburetul! Modelele de taburete disponibile la Romantic Home sunt cu totul diferite de cele din majoritatea magazinelor din România. Au alte forme și pot trece chiar în categoria banchetelor. Joacă rolul unor piese vedete, menite să atragă și rețină imediat atenția.

www.romantic-home.ro
www.romantic-home.ro
Blue Gold este un model de taburet cu adevărat romantic prin combinația cromatică – albastru cu auriu, și suplețea designului. Are nu doar aspectul unei lăzi, ci și funcția ei, fiind în același timp taburet și loc de depozitare. Blue Gold este confecționat din lemn îmbrăcat în catifea sintetică, iar picioarele metalice sunt din fier.

www.romantic-home.ro
www.romantic-home.ro
Grey este o reinterpretare a taburetului de mai sus, păstrând funcțiile, dar schimbând forma și accesoriile. Creat sub forma unei banchete, Grey are marginile rotunjite pentru a fi în armonie cu sistemul de roți industriale, creând impresia unei piese de mobilier simplu de mutat oriunde în casă.

www.romantic-home.ro
www.romantic-home.ro
Natural Beige reprezintă al treilea model de taburet tip banchetă, de data asta cu ceva tușe minimaliste ca design. Are o formă clasică, de banchetă cu spătar, iar picioarele din lemn o încadrează stilului romantic, conferindu-i un aspect cald, tihnit. Grație spătarului este poate și cea mai comodă variante de taburet dintre cele prezentate.

Magazinul Romantic Home se găsește în București, dar este un magazin cu vânzare online. Transportul este gratuit pentru produsele în valoare de peste 350 de lei, iar politica de retur acordă clientului dreptul de a se răzgândi asupra produsului în termen de 14 zile. Absolut toate produsele sunt aduse din Grecia.

Publicitate
Publicitate