logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Xylino – fotoliu atipic pentru gentlemeni

În urma unui parteneriat realizat între Xylino Showroom și Gentlemen’s Corner, câteva piese de mobilier exclusiviste sunt de acum mai aproape de clienții interesați. Printre aceste piese, se găsește și un fotoliu creat pentru spațiul masculin al casei.

xylino_fotoliu3-5883
O piesă exclusivistă, realizată în România/Gentlemenscorner.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Aprilie 2021

Fotoliul reprezintă un model destul de atipic pentru  mobilierul care se fabrică în țara noastră, atât ca design, cât și ca stil. Îmbinând caracteristici ale stilului modern cu accente ale mobilierului office, poate trece drept un fotoliu pe care să-l folosești atât în living, în fața televizorului, cât și într-un spațiu office directorial. Designul e marcat de eleganță tipic masculină, cu linii simple, clare, menite să dea acestei piese o senzație de vigoare. Combinația de culori poate părea neașteptată pentru un fotoliu și mai ales masculin, dar cu atât mai mult pune în evidență unicitatea piesei.

Fotoliul este un model fabricat de Xylino și distribuit prin Gentlemen’s Corner; face parte din categoria mobilei tapițate, numai că tapițeria îmbracă doar partea interioară, lăsând spatele fotoliului în material netapițat.

www.gentlemenscorner.ro

Caracteristici:
•    Poate fi folosit în mai multe poziții, fiind prevăzut cu recliner electric
•    Tapițeria este din piele
•    Se poate realiza pe comandă, personalizându-l la nivelul culorilor

Despre Xylino Showroom
Un proiect curajos, Xylino Showroom a fost lansat la începutul acestui an sub forma unui spațiu dedicat mobilei atipice, din materiale recuperate și cu un design aparte, menit să pună în valoare frumusețea materialului.

Despre Gentlemen’s Corner
Pornit sub forma unui atelier exclusivist dedicat vestimentației masculine, Gentlemen’s Corner s-a transformat cu timpul într-un adevărat univers de bun gust și eleganță pentru traiul masculin. Se poate defini în prezent ca un adevărat univers creat pentru bărbații care apreciază calitatea.

Publicitate