logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

TonBeton – profil decorativ (din) beton!

În amenajarea unei încăperi, contează nu doar mobilierul, ci și modul în care se decorează pereții. De multe ori, un perete decorat prin culoare sau cu ajutorul unui profil estetic poate pune mai multă personalitate în atmosferă decât orice accesoriu precum tablou sau colaj.

tonbeton2-5886
Soluții inedite pentru personalizarea pereților/Tonbeton.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Aprilie 2021

Ei bine, cu profilurile decorative se ocupă cu succes și o fabrică deschisă în județul Neamț. E vorba despre TonBeton, înființată sub forma unei afaceri de familie, de doi frați cu experiență în industria construcțiilor. Fabrica TonBeton a fost înființată în anul 2019, și este o prezență oarecum inedită pe piața din România, mulțumită produselor sale pline de varietate.

Andrei și Vlad sunt de meserie inginer, respectiv arhitect – doi oameni tineri care aduc un suflu nou în industria dedicată finisajelor din beton pentru interioare. Pun la dispoziția clienților din România o colecție modernă, uneori cu accente minimaliste, de profiluri pentru pereți, menite să dea un plus de valoare estetică amenajării.

www.tonbeton.com
www.tonbeton.com

TonBeton – produse
Profilurile sunt cu adevărat decorative, prin formă, stil, culoare. Realizate în relief, se caracterizează fie prin forme geometrice masculine, fie prin forme cursive, pline de feminitate. Culorile sunt de tip pastel, asigurând exact acel grad de sobrietate necesar unei amenajări elegante.

Profilurile decorative TonBeton se pot folosi pe toată suprafața unui perete de accent sau doar pe o suprafață restrânsă a peretelui, sub forma unui model tip brâu sau a unui decor izolat. Posibilitățile sunt numeroase.

Cum se folosesc
Plăcile decorative TonBeton se comandă online sau prin distribuitorii producătorului, fie la metru pătrat, fie la bucată. Pentru montaj, e nevoie de un profesionist și câteva reguli pentru aplicarea în cea mai curată modalitate posibilă. Plăcile se lipesc pe perete cu ajutorul unui adeziv de genul celor folosite pentru aplicarea pietrelor naturale, iar suprafața trebuie pregătită în prealabil.

„Cu ajutorul  tehnologiei actuale, Tonbeton îmbină perfect  designul cu măiestria artefactului, rezultând un produs de calitate superioară,  atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. Produsele Tonbeton sunt realizate din fibrobeton în fabrica noastră prin procesul de turnare. Fiecare piesă este făcută manual (handmade), cu cea mai mare atenție la detalii. Tonbeton a dezvoltat o rețetă specială de beton, care întrunește caracteristici de duritate și lucrabilitate de înaltă performanță.” – se arată pe site-ul Tonbeton.

www.tonbeton.com
www.tonbeton.com

Publicitate