logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Disho – mobilier rapid la comandă

Într-o lume în care mai toate atelierele de mobilă la comandă se laudă cu raportul calitate/preț, un atelier din București a ales să pună accentul pe ceva ce adeseori irită clienții: timpul de executare. Așa că dincolo de calitatea mobilierului, Disho se diferențiază de concurență prin ceva nou.

disho_bucatarie1-5891
Timpul de livrare, transformat într-un criteriu de diferențiere/Disho.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Aprilie 2021

Atelierul Disho execută mobilă la comandă folosind materiale comerciale, la îndemâna clientului din punct de vedere financiar și al stilului amenajării: PAL, respectiv MDF. Ca blaturi pentru mobilier, cei de la Disho folosesc blaturile Egger, într-o varietate de nuanță și model.

Deschis în sectorul 2 al Capitalei, atelierul Disho se angajează să realizeze comenzile de mobilier în timp scurt, putând bate chiar și recorduri, în cazul unor piese de mobilier simple – spre exemplu, mască de chiuvetă pentru baie, cu blat și cuvă încastrată. În acest caz, piesa a fost executată chiar în ziua în care s-a primit comanda, iar clientul a fost anunțat că este gata în doar patru ore de când trimisese comanda fermă.

www.disho.ro
Mobilier de baie executat pe comandă în doar patru ore!

Tocmai pentru a putea oferi clienților executarea rapidă a mobilei comandată, atelierul Disho are în dotare mașină de căntuit și circular. Evident, timpul de execuție crește în funcție de materialele folosite, de numărul pieselor de mobilier și de nivelul de complexitate al mobilierului. Specializați în mobilierul pentru bucătărie și living, Disho și-a trecut în portofoliu și câteva seturi de mobilier executate în două sau trei săptămâni. Pentru lucrări mai simple, timpul poate ajunge la o săptămână.

www.disho.ro

Atelierul Disho execută nu doar mobilier pentru casă, ci și pentru spații comerciale, pentru puncte de lucru și clădiri office. „Plăcerea dumneavoastră vizuală și satisfacția lucrului bine făcut sunt ținta noastră finală” – se arată pe site-ul Disho.

Publicitate