Vida – mobilier de primăvară

Mobila Dalin ne-a obișnuit să lanseze periodic cel puțin câte o piesă de mobilier. Cu ocazia venirii primăverii, producătorul de mobilier din Reghin ne propune un set compus din masă și scaune, set inspirat din stilul modern, dar cu tușe ivite din nevoia de confort.
 

 +4
Mobila Dalin lansează un set de dining inspirat de anotimpul primăverii.
  |  

Îmbinând nevoie de personalizare cu dorința de a uita cât mai repede de starea de pandemie, setul Vida pare ideal pentru a marca un nou început în atmosfera casei. Varianta lansată de producător este cea mai reprezentativă pentru însuși numele setului – Vida –, dar scaunele pot fi personalizate după gustul clientului.

Setul Vida de la Mobila Dalin

Scaunele sunt concepute cu intenția de a le face ultracomode, astfel că forma și adâncimea par să sugereze funcționalitatea unui scaun de masă, combinată cu confortul unui fotoliu. Picioarele sunt din metal, picioare subțiri, simple, care pun în evidență tapițeria scaunului. La cererea clientului, se poate opta pentru picioare din lemn de fag. Structura scaunului Vida este din lemn stratificat. Partea moale a scaunului, adică șezutul și spătarul, sunt create din poliuretan de înaltă rezistență, iar tapițeria se poate alege dintre mai multe materiale. Recomandarea Dalin este stofa cu efect de catifea. +4 www.mobiladalin.ro +4 www.mobiladalin.ro

Masa Vida poate fi de asemenea personalizată, în ce privește dimensiunile. Forma dreptunghiulară o recomandă unei familii de mai mult de două persoane; stilul este minimalist, cu linii geometrice simple, curate, punând în valoare farmecul odihnitor al scaunelor. +4 www.mobiladalin.ro

Sunt mai multe nuanțe de culoare puse la dispoziția clientului pentru setul de masă și scaune Vida de la Mobila Dalin, dar cea mai potrivită pentru un aer primăvăratec este nuanța roz somon, lansată de producător.


TonBeton – profil decorativ (din) beton!

În amenajarea unei încăperi, contează nu doar mobilierul, ci și modul în care se decorează pereții. De multe ori, un perete decorat prin culoare sau cu ajutorul unui profil estetic poate pune mai multă personalitate în atmosferă decât orice accesoriu precum tablou sau colaj.

 +5
Soluții inedite pentru personalizarea pereților/Tonbeton.com
  |  

Ei bine, cu profilurile decorative se ocupă cu succes și o fabrică deschisă în județul Neamț. E vorba despre TonBeton, înființată sub forma unei afaceri de familie, de doi frați cu experiență în industria construcțiilor. Fabrica TonBeton a fost înființată în anul 2019, și este o prezență oarecum inedită pe piața din România, mulțumită produselor sale pline de varietate.

Andrei și Vlad sunt de meserie inginer, respectiv arhitect – doi oameni tineri care aduc un suflu nou în industria dedicată finisajelor din beton pentru interioare. Pun la dispoziția clienților din România o colecție modernă, uneori cu accente minimaliste, de profiluri pentru pereți, menite să dea un plus de valoare estetică amenajării. +5 www.tonbeton.com +5 www.tonbeton.com

TonBeton – produse
Profilurile sunt cu adevărat decorative, prin formă, stil, culoare. Realizate în relief, se caracterizează fie prin forme geometrice masculine, fie prin forme cursive, pline de feminitate. Culorile sunt de tip pastel, asigurând exact acel grad de sobrietate necesar unei amenajări elegante.

Profilurile decorative TonBeton se pot folosi pe toată suprafața unui perete de accent sau doar pe o suprafață restrânsă a peretelui, sub forma unui model tip brâu sau a unui decor izolat. Posibilitățile sunt numeroase.

Cum se folosesc
Plăcile decorative TonBeton se comandă online sau prin distribuitorii producătorului, fie la metru pătrat, fie la bucată. Pentru montaj, e nevoie de un profesionist și câteva reguli pentru aplicarea în cea mai curată modalitate posibilă. Plăcile se lipesc pe perete cu ajutorul unui adeziv de genul celor folosite pentru aplicarea pietrelor naturale, iar suprafața trebuie pregătită în prealabil.

„Cu ajutorul  tehnologiei actuale, Tonbeton îmbină perfect  designul cu măiestria artefactului, rezultând un produs de calitate superioară,  atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. Produsele Tonbeton sunt realizate din fibrobeton în fabrica noastră prin procesul de turnare. Fiecare piesă este făcută manual (handmade), cu cea mai mare atenție la detalii. Tonbeton a dezvoltat o rețetă specială de beton, care întrunește caracteristici de duritate și lucrabilitate de înaltă performanță.” – se arată pe site-ul Tonbeton. +5 www.tonbeton.com +5 www.tonbeton.com


Xylino – fotoliu atipic pentru gentlemeni

În urma unui parteneriat realizat între Xylino Showroom și Gentlemen’s Corner, câteva piese de mobilier exclusiviste sunt de acum mai aproape de clienții interesați. Printre aceste piese, se găsește și un fotoliu creat pentru spațiul masculin al casei.

 +2
O piesă exclusivistă, realizată în România/Gentlemenscorner.ro
  |  

Fotoliul reprezintă un model destul de atipic pentru  mobilierul care se fabrică în țara noastră, atât ca design, cât și ca stil. Îmbinând caracteristici ale stilului modern cu accente ale mobilierului office, poate trece drept un fotoliu pe care să-l folosești atât în living, în fața televizorului, cât și într-un spațiu office directorial. Designul e marcat de eleganță tipic masculină, cu linii simple, clare, menite să dea acestei piese o senzație de vigoare. Combinația de culori poate părea neașteptată pentru un fotoliu și mai ales masculin, dar cu atât mai mult pune în evidență unicitatea piesei.

Fotoliul este un model fabricat de Xylino și distribuit prin Gentlemen’s Corner; face parte din categoria mobilei tapițate, numai că tapițeria îmbracă doar partea interioară, lăsând spatele fotoliului în material netapițat. +2 www.gentlemenscorner.ro

Caracteristici:
•    Poate fi folosit în mai multe poziții, fiind prevăzut cu recliner electric
•    Tapițeria este din piele
•    Se poate realiza pe comandă, personalizându-l la nivelul culorilor

Despre Xylino Showroom
Un proiect curajos, Xylino Showroom a fost lansat la începutul acestui an sub forma unui spațiu dedicat mobilei atipice, din materiale recuperate și cu un design aparte, menit să pună în valoare frumusețea materialului.

Despre Gentlemen’s Corner
Pornit sub forma unui atelier exclusivist dedicat vestimentației masculine, Gentlemen’s Corner s-a transformat cu timpul într-un adevărat univers de bun gust și eleganță pentru traiul masculin. Se poate defini în prezent ca un adevărat univers creat pentru bărbații care apreciază calitatea.


Atelier 79 – suflu nou pe piață producătorilor de mobilă

Un atelier mic, deschis în Bragadiru, Ilfov, ne-a atras atenția prin colecțiile sale unicat, dar și prin proiectele realizate la comandă. E vorba despre Atelier 79 și despre un tip de mobilier care aduce un suflu proaspăt în locuințele românilor.

 +5
Un mic atelier face piese de mare inspirație/Atelier79.ro
  |  

Atelier 79 se ocupă inclusiv cu desenarea și proiectarea pieselor de mobilier, răspunzând în special cererilor mai puțin banale; mobilier de colț, mobilier cu design îndrăzneț, mobilier plin de creativitate. Sunt un atelier de mobilier la comandă care lucrează cu clienți din  toate sferele – atât persoane fizice cât și persoane juridice, oferind soluții moderne, tinerești la nevoi pentru case private, dar și în colaborări cu specialiști din industria amenajărilor interioare precum designer, arhitecți.

Materiale
Piesele de mobilă realizate de Atelier 79 variază în ce privește materialele destul de puțin; se lucrează în special cu lemn masiv și MDF vopsit, astfel încât produsul să fie nu doar estetic și funcțional, ci și durabil. „Materialele folosite provin doar de la distribuitori certificați în domeniu, cu respectarea normelor și standardelor referitoare la protecția mediului și protecția consumatorului”, se arată pe site-ul Atelier 79.

Stilul Atelier 79
Este un stil mai puțin întâlnit, inspirat de minimalism, dar având accente și din alte stiluri, folosind atât forma, cât și culoarea pentru a transmite cât mai multă originalitate. Colecțiile aflate în portofoliul Atelier 79 sunt propuse în special designerilor, urmând a fi personalizate în funcție de cerințele proiectului. Dintre cele trei colecții, Duo este cea mai variată ca nuanțe, propunând culori pastel pentru mobilierul cu rol de depozitare în living.

Servicii
Atelier 79 asigură servicii complete în ce privește mobilierul la comandă – consiliere și design interior, simulare 3D și proiectare, design și producție de mobilier. +5 www. atelier79.ro +5 www. atelier79.ro +5 www. atelier79.ro +5 www. atelier79.ro
 


Mille – mobilier moale pe comandă

Inspirându-se în special din stilul loft în ce privește amenajarea interioară, fabrica de mobilă la comandă Mille cu sediul în Brașov se remarcă ca producător exclusiv de mobilă tapițată, deservind trei categorii de produse: paturi, canapele și fotolii.

 +5
Mobilă tapițată produsă la Brașov/Mille.ro
  |  

Fabrica Mille produce mobilă moale la comandă, din materiale de calitate și cu design modern, concentrat pe nevoia de confort, de spații odihnitoare. Fie că e vorba de paturi tapițate sau de fotolii și canapele tapițate, acest producător aduce un plus de culoare, propunând materiale textile de generație nouă. Dispune chiar și de un material prietenos cu animalele de companie, în sensul că acesta este creat să reziste la provocări precum lăbuțe murdare, blăniță sau chiar mușcături/zgârieturi.

În catalogul Mille cele mai impresionante sunt paturile tapițate; create pentru locuințe de tip mansardă sau spațiu deschis, paturile Mille ocupă o suprafață importantă a dormitorului, variind de la model la model, dar asigură pe deplin senzația de pat odihnitor. Tapițeria este marele secret al acestor piese de dormitor, având un aspect pufos și moale; cele mai multe dintre modelele de pat așezate direct pe podea sunt prevăzute cu ladă de depozitare. Pot fi comandate și în alte variante de dimensiuni sau culoare.

În ce privește canapelele, fabrica Mille e specializată în canapele de tip colțar și canapele de perete. Designul inspirat de aceeași nevoie de relaxare, specifică spațiilor cu tavan jos, dar cu suprafață întinsă, se caracterizează prin spătar scund, invers proporțional cu adâncimea pernelor de șezut.  

Oricare dintre piesele de mobilă tapițată Mille se poate personaliza pe comandă. Produsele cumpărate din catalogul Mille au o garanție de un an și jumătate. Fabrica asigură și servicii de consultanță la fața locului pentru clienții din județul Brașov, respectiv consultanță online pentru clienții din restul țării. +5 www.mille.ro +5 www.mille.ro +5 www.mille.ro +5 www.mille.ro