logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Vida – mobilier de primăvară

Mobila Dalin ne-a obișnuit să lanseze periodic cel puțin câte o piesă de mobilier. Cu ocazia venirii primăverii, producătorul de mobilier din Reghin ne propune un set compus din masă și scaune, set inspirat din stilul modern, dar cu tușe ivite din nevoia de confort. 

vida_dalin-5893
Mobila Dalin lansează un set de dining inspirat de anotimpul primăverii.
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Aprilie 2021

Îmbinând nevoie de personalizare cu dorința de a uita cât mai repede de starea de pandemie, setul Vida pare ideal pentru a marca un nou început în atmosfera casei. Varianta lansată de producător este cea mai reprezentativă pentru însuși numele setului – Vida –, dar scaunele pot fi personalizate după gustul clientului.

Setul Vida de la Mobila Dalin

Scaunele sunt concepute cu intenția de a le face ultracomode, astfel că forma și adâncimea par să sugereze funcționalitatea unui scaun de masă, combinată cu confortul unui fotoliu. Picioarele sunt din metal, picioare subțiri, simple, care pun în evidență tapițeria scaunului. La cererea clientului, se poate opta pentru picioare din lemn de fag. Structura scaunului Vida este din lemn stratificat. Partea moale a scaunului, adică șezutul și spătarul, sunt create din poliuretan de înaltă rezistență, iar tapițeria se poate alege dintre mai multe materiale. Recomandarea Dalin este stofa cu efect de catifea.

charset=Ascii
charset=Ascii

Masa Vida poate fi de asemenea personalizată, în ce privește dimensiunile. Forma dreptunghiulară o recomandă unei familii de mai mult de două persoane; stilul este minimalist, cu linii geometrice simple, curate, punând în valoare farmecul odihnitor al scaunelor.

charset=Ascii

Sunt mai multe nuanțe de culoare puse la dispoziția clientului pentru setul de masă și scaune Vida de la Mobila Dalin, dar cea mai potrivită pentru un aer primăvăratec este nuanța roz somon, lansată de producător.