logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Magda Design – paturi metalice versatile

Atunci când ai familie numeroasă, invers proporțională cu suprafața locuinței, paturile etajate sunt una dintre soluțiile cele mai la îndemână. La Magda Design, găsești astfel de paturi realizate pe comandă, din metal și cu posibilități variate de ajustare.

Magda Design – paturi metalice versatile
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Decembrie 2022

Paturile metalice fabricate sub brandul Magda Design sunt piese de mobilier trainice, realizate din țevi și conectori metalice, prevăzute cu dopuri de plastic pentru picioare, urmărind protejarea podelei. Principala caracteristică este combinația dintre varietatea modelelor și posibilitatea despărțirii la un moment dat a celor două corpuri de dormit, ducând la obținerea a două paturi separate în loc de un pat etajat.

Există mai multe modele disponibile la Magda Design, toate beneficiind însă de aceleași componente: somiere metalice rezistente, scăriță de acces la nivelul superior al patului, protecție laterală pentru patul de sus. Sunt disponibile chiar și modele de paturi etajate pentru trei persoane, în acest caz patul de sus fiind pentru o persoană, iar cel de jos, pentru două persoane. Poți alege pentru un pat etajat, având la bază o altă piesă de mobilier – spre exemplu, un birou pentru tineret. Sau poți completa patul metalic etajat cu sertare special create pentru a depozita în ele lenjeria de pat. Designul diferă de la un model la altul, prin dimensiuni, cromatică, forme (rotunjite sau ascuțite).

O altă calitate a patului metalic etajat de la Magda Design o reprezintă capacitatea de susținere a greutății. Deși par ideale pentru camerele de copii și tineret, aceste paturi metalice pot susține greutăți de până la 500 kg per total, fiind astfel o soluție de dormit chiar și pentru persoane adulte, în situații de genul amenajării căminelor studențești, locuințelor temporare de tip container sau a spațiilor pentru lucrătorii pe șantiere.

Despre Magda Design

Sub brandul Magda Design se află de fapt două fabrici de mobilier la comandă – Magda Design, respectiv, Teletim – cu o experiență de 25 de ani în producția de mobilă metalică. În portofoliul de clienți se găsesc atât persoane fizice, cât și companii din industria HoReCa sau chiar instituții de învățământ. „Produsele societății noastre sunt concepute, fabricate și comercializate într-o gamă completă de mobilă în kit pentru marile magazine și rețele de distribuție, dar deservesc în egală măsură și persoanele fizice, consumatoare de mobilă unicat, cu design și dimensiuni personalizate, toate produsele fiind studiate și personalizate sub marca MAGDA DESIGN.”, se arată pe site-ul producătorului.

Publicitate
Publicitate