logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Au început înscrierile la Expo DIY 2023

Furnizorii de produse DIY și soluții verzi pentru amenajarea locuinței și a spațiilor outdoor își pot da întâlnire într-un cadru formal, organizat sub cupola târgului Expo DIY. Este un eveniment aflat la a doua ediție, dar cu posibilitatea de a crește spectaculos, câtă vreme trendul sustenabilității și al stilului de viață prietenos cu mediul continuă să se impună în industria amenajărilor interioare.

Au început înscrierile la Expo DIY 2023
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Decembrie 2022

Din acest punct de vedere, Expo DIY este un eveniment aparte în România, unul dedicat exclusiv mediului de afaceri și menit să încurajeze adoptarea soluțiilor practice, funcționale, cu minim impact asupra naturii. Urmează să se desfășoare între 28 și 29 iunie 2023, la Universitatea Politehnică din București. Organizator: Bricoretail.

Expo DIY este un eveniment internațional, reunind companii din țară și străinătate și adresându-se exclusiv vizitatorilor profesionali. Reprezintă o adevărată platformă de business, dând participanților prilejul de a-și expune produsele și de a interacționa cu posibili colaboratori din țară și străinătate.

Cui se adresează Expo DIY 2023
Sunt invitați să se înscrie participanți din zona producătorilor de obiecte din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, cu colecții de tipul home & deco, mobilă și accesorii, bricolaj, ustensile DIY, materiale de construcții și finisaje, produse de menaj și soluții smart home. Înscrierile se pot face sub forma unuia din cele trei pachete puse la dispoziție de organizatori: Green Partner, Smart Partner, Home Partner. Mai multe detalii aici.

Vizitatorii sunt așteptați din categoria managerilor de lanțuri de magazine, a companiilor de construcții și imobiliare, arhitecți și designeri.

Programul Expo DIY 2023
„Pe parcursul celor două zile, în cadrul evenimentului EXPO DIY, vor avea loc și întâlniri de business, programate anterior prin intermediul platformei B2B Meetings. Întâlnirile dintre furnizorii de produse din sectoarele DIY, Home Improvement și Gardening și buyeri se vor desfășura face-to-face, timp de maxim 20 – 30 de minute, într-o zonă special amenajată din cadrul expoziției sau la standuri, pentru companiile care sunt partenerii ai expoziției.”, au transmis organizatorii.

Publicitate
Publicitate