logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Organoid – tapetul cu textură și miros

În industria designului de interior, inovația a devenit deja la fel de importantă precum funcționalitatea sau estetica. Așa că nu mai poți fi surprins că s-a inventat până și tapetul care dispune de textură și miros de natură proaspătă. Este vorba despre tapetul Organoid.

Organoid – tapetul cu textură și miros
Andreea Chiru  |  14 Decembrie 2022

Tapetul Organoid este un produs marca Hansen, adresându-se cu precădere spațiilor de lucru, dar se poate folosi și în decorarea pereților locuinței. După cum îi spune numele, reprezintă o soluție inovator de naturală pentru acoperirea pereților, aducând în plus față de tapetul clasic senzația de spațiu verde la interior.

Ce este Organoid

Tapetul Organoid constă într-un amestec de ierburi, frunze și flori, presat pe un suport textil nețesut sau pe hârtie. Niciunul dintre ingredientele folosite în acest amestec nu este supus vreunui tratament care să-i afecteze trăsăturile naturale – produsul se bazează pe calitățile brute ale componentelor sale. Până și agentul de legare este de natură ecologică și, în acest fel, vorbim despre un tapet 100% organic și sustenabil.

Mai multe feluri de Organoid
Organoid este de fapt o întreagă gamă de modele de tapet, clientul putând să aleagă între mai multe variante de miros și textură. Câteva exemple: Organoid fân alpin, Organoid mix petale, Organoid cafea etc. Fiecare model miroase și arată în funcție de compoziția naturală, având chiar și textură proprie. Acest tip de tapet asigură experiență olfactivă, dar și textilă, iar ca aspect poate avea nuanțe mai închise sau mai deschise, în funcție de plantele pe care le conține.

„Denumirea de ORGANOID vine de la „Organic” (în sensul de natural și curat) și „oid” (din greaca veche pentru „asemenea”). Sustenabilitatea, autenticitatea, apropierea de natură și de materialele naturale brute (netratate) este rețeta suprafețelor noastre naturale.” – se arată pe site-ul Hansen.

Publicitate
Publicitate