logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

MLFurnire – trei piese simpatice de luat acasă

În special în perioada sărbătorilor de iarnă, parcă simți nevoia să fii înconjurat de piese de mobilier care să te înveselească și să-ți dea o stare de tihnă tinerească. Este momentul să faci mici schimbări, atât de mici încât se pot rezolva cu unele exemple de... mic mobilier.

MLFurnire – trei piese simpatice de luat acasă
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Decembrie 2022

Iar pe site-ul MLFurnire am descoperit trei piese de mobilă care să se potrivească de minune cu zilele acestea, trei mobile de luat acasă și integrat rapid în decorul unei case primitoare. Piesele de mic mobilier sunt cele mai ușor de înlocuit, cu efect de împrospătare a amenajării.

Etajera piramidă de la MLFurnire este o soluție de mobilier practic și estetic în egală măsură, o piesă pe care s-o aranjezi sub forma unei mici biblioteci la îndemână sau a unei etajere cu rol decorativ. Polițele sunt din lemn masiv, structura este metalică, rezistentă. Un element de noutate pe care îl aduce această noptieră este modul de dispunere a polițelor, ducând la un joc vizual al formelor geometrice. Dimensiuni: înălțime de 195 cm, adâncime de 35 cm.

Tot cu rol de depozitare simpatică vine și cabina telefonică, care, în realitate, este un mic bar-vinotecă, ce adăpostește în cel mai discret mod sticlele de vin ale familiei. Are o înălțime de 145 cm, și la interior este prevăzută atât cu suporturi pentru sticlă, cât și pentru pahare. Se poate comanda din trei variante de culoare – roșu, alb sau gri antracit – și se potrivește de minune în living sau chiar pe holul casei. Și evident, în bucătărie, dacă e loc.

În fine, noptiera Optimus reprezintă o piesă de dormită concepută într-un stil surprinzător – o noptieră aparent deschisă, în realitate, lipsită de sertar, și cu o dispunere a spațiilor de depozitare inedită. Această noptieră creată din lemn și ancorată pe picioare metalice are un design suficient de surprinzător încât să simți nevoia de a te uita la ea îndelung.

binary comment

Despre MLFurnire
„Înființată în anul 1999, M&L FURNIRE și-a propus să devină unul dintre principalii producători și distribuitori de furnire estetice din România. Astfel, în numai câțiva ani, firma s-a dezvoltat rapid, ajungând ca până în prezent să ocupe o poziție importantă pe piața românească de profil și, în același timp, să marcheze colaborări importante cu numeroși clienți de pe piața internațională (Spania, S.U.A, Canada, Italia, Bulgaria etc.)” – se arată pe site-ul MlFunire.

Publicitate