logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Monochrome – tapet prietenos cu mediul înconjurător

Monochrome este cea mai nouă colecție de tapet pentru casă, de la Wallpepper. Ceea ce face ca această colecție să merite a se vorbi despre ea ține de relația specială pe care o are cu natura. Într-o lume tot mai nenaturală, Monochrome se întoarce la origini.

monochrome2-2884
Monochrome - o colecție de tapet pentru iubitorii de natură / Wallpepper.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Octombrie 2017

Colecția de tapet Monochrome abia a fost lansată de Wallpepper, și deja ne-a atras atenția. După cum arată și denumirea, este o colecție inspirată de nevoia omului modern de a interacționa tot mai mult cu mediul natural. Pe scurt, modelele acestei colecții de tapet imită ca textură și vizual suprafețe pe care le întâlnim în mijlocul naturii – piatră, minerale, marmură etc.

Pare o colecție născută în adâncurile pământului, derivată din formele pe care piatra le ia în diferite locuri. Cromatic, Monochrome nu este o colecție de tapet foarte colorată, variată, însă are unele detalii de culoare sub forma unor inserții naturale.

Baza tapetului Monochrome de la Wallpepper este mătăsoasă, foarte plăcută la atingere, iar textura diferă de la un model la altul, împrumutând calitățile materialului pe care îl imită. Poți simți sub degete asprimea pietrei naturale, finețea marmurei șlefuite, porozitatea cimentului.

www.wallpepper.it

Acest gen de tapet este creat din materiale exclusiv prietenoase cu mediul înconjurător, și în compoziția sa nu intră niciun fel de substanțe chimice sau mase plastice. Este simplu de montat pe pereți, și rezistă chiar și în baie, la un grad ridicat de umezeală. 

www.wallpepper.it

www.wallpepper.it

Publicitate
Publicitate