logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cow – incredibil set de baie

Farmecul unei amenajări de baie nu ține neapărat de spațiul de care dispui, ci de designul obiectelor sanitare pe care le achiziționezi. Și e clar că în România opțiunile sunt tot mai variate, interesante, chiar inedite. Exemplu: colecția Cow de la Lhdesign.

cow1-2877
Setul Cow sau cum să dai prospețime băii / Lhdesign.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Octombrie 2017

Acest set de obiecte sanitare pentru acasă se compune din trei elemente foarte simpatice – un vas de toaletă, un bideu și un lavoar. Designul este ieșit din comun, inspirat (după cum denotă și denumirea colecției) de forma unei… văcuțe. Vorbim despre o colecție simpatică și tinerească, ușor de integrat atât unei băi pentru copii, cât și uneia pentru adulți.

Noutatea colecției sanitare Cow de la Lhdesign ține de postament, de la cel clasic rotund sau dreptunghiular la unul format din patru piciorușe robuste. La o primă vedere, nici nu pare că ar fi vorba despre un vas de toaletă sau un bideu, ceea ce duce la obținerea unei atmosfere neașteptate în baie. Există și posibilitatea de a suspenda cele trei corpuri, renunțând la piciorușe.

www.lhdesign.ro

artceram cow
artceram cow

Colecția de baie Cow de la Lhdesign este adaptabilă fiecărei băi și client, atât sub forma dimensiunilor, cât și a finisajului. Sunt disponibile obiecte sanitare Cow de înălțime mică, respectiv înălțime generoasă. La nivelul finisajelor, colecția de baie poate fi comandată în culoare albă, neagră sau chiar clasica combinație alb cu pete negre. Pe alese!

www.lhdesign.ro

www.lhdesign.ro

Publicitate