logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Leonardo – ramă de lux pentru televizorul modern

Echipa Regallis este deja cunoscută intern și internațional drept una dintre cele mai experimentate echipe între producătorii de mobilă de artă. Ornamentațiile clasice, de tip baroc adesea, și execuția manuală a detaliilor decorative iau însă o nouă turnură – modernă.

regallis_profil-2874
Regallis introduce accentele baroce în casele moderne / Regallis.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Octombrie 2017

N-am fi crezut că tradiționala mobilă de artă poate căpăta și o funcție modernă, dar Regallis a transformat o simplă ramă tv într-o lecție de lux și complexitate. Rama tv Leonardo ține locul unei biblioteci pentru living, în ciuda spațiului redus pe care-l ocupă. Face parte din colecția cu același nume, cu finisaj cireș, și este disponibilă în două modele: ramă Leonardo suspendată, respectiv de așezat pe podea.

www.regallis.ro
Rama tv Leonardo, varianta suspendată pe perete

Evident, prima variantă este cea mai la modă, reușind să împace nevoia de valorificare a spațiului cu nevoia de decorațiuni clasice; rama tv suspendată Leonardo e simplu de montat pe perete, iar ca dimensiune se execută personalizat, în funcție de fiecare client și mărimea televizorului.

www.regallis.ro
Ramă Leonardo pe picior, cu rol de depozitare inclus

A doua variantă de ramă tv Leonardo de la Regallis este mai practică, sub aspectul depozitării. Este concepută sub forma unui mobilier corp pentru televizor, dar prevăzut cu numeroase polițe orizontale și verticale, pentru depozitarea cărților, obiectelor decorative și a altor bunuri. Piciorul ramei se sprijină într-o bază solidă, dar care ocupă puțin spațiu pe podea. Smart de lux!

Publicitate