logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

De-a arhitectura – cursuri pentru copii

Venim în sprijinul unei inițiative cum ne-am dori să vedem mai des în țara noastră. De-a arhitectura este o asociație care și-a asumat rolul de a transpune arhitectura în realitatea socială, de a construi orașe mai atrăgătoare, de a educa bunul gust civic. Prin... copiii actualei generații!

de_a_arhitectura1-2870
Copiii de azi vor construi orașele de mâine /De-a-arhitectura.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Octombrie 2017

De-a arhitectura a fost inițial un grup de lucru, înființat în 2011 și devenit apoi asociație din 2013, pe măsură ce activitățile și parteneriatele s-au multiplicat. Au existat șase membre fondatoare, ele regăsindu-se astăzi într-o echipă de membri mult mai mare. Grupul De-a arhitectura a pornit din dorința de a-i educa astăzi pe copiii care mâine ne vor construi orașele. Principala activitate este de a dezvălui celor mici, pe mai multe categorii de vârstă, tainele arhitecturii, de a-i atrage spre frumos, de a le educa gustul și a le dezvolta creativitatea. O mare parte dintre arhitecții implicați în activitățile de educare a celor mici în spiritul arhitecturii corecte participă în mod voluntar, asumându-și aceeași misiune.

www.de-a-arhitectura.ro

Așadar, Asociația De-a arhitectura organizează în principal cursuri pentru cei mici, cursuri ce se desfășoară în școli, sub supravegherea educatorilor. Cursurile sunt menite să incite interesul celor mici, în funcție de categoria de vârstă din care fac parte. Spre exemplu, pentru copiii cu vârste între 3 și 6 ani se organizează atelierul Căsuța măr a viermișorului, atelier în care vor primi informații elementare de arhitectură și vor crea o căsuță într-un măr… pentru viermișori.

www.de-a-arhitectura.ro

www.de-a-arhitectura.ro

Copiii cu vârste între 6 și 9 ani au la dispoziție atelierul Turul lui Turtă-dulce prin cartier, numai bun pentru a descoperi conceptul de locuire colectivă. Cei cu vârste între 9 și 12 ani pot participa la atelierul De-a designul de mobilier urban, care îi va stimula să schimbe înfățișarea unui spațiu exterior creând obiecte de design.
Cursurile și atelierele sunt mai numeroase de atât, motiv pentru care vă invităm să alegeți modulul care vă interesează, în funcție de vârsta copilului, de AICI.

Publicitate