logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Chesterfield reinventează mobila din piele

Mobila din piele este un gen de mobilier pe cât de clasic, pe atât de sobru. Ne-am obișnuit cu el în birouri, cel mult sub forma unor seturi de canapele și fotolii într-un living plin de accente masculine. Dar ce ziceți de mobilier din piele chiar și pentru dormitor?

chesterfield5-2868
Mobilierul de piele s-a emancipat / ro.chesterfield.com
Andreea Chiru  |  24 Octombrie 2017

Chesterfield Showroom este reprezentanța pentru România a companiei olandeze cu același nume și oferă clienților din țara noastră mobilă din piele, personalizată. În plus, sunt disponibile piese de mobilier mai puțin obișnuite pentru acest material. Spre exemplu, paturi din piele! Sunt o alegere absolut originală pentru orice dormitor din România. Designul este clasic, cu tăblie la cap și picioare, ambele fiind îmbrăcate în piele. Se poate personaliza culoarea, pornind de la variante cromatice închise până la cele mai deschise – crem spre alb. De personalizat sunt și dimensiunile; paturile Chesterfield din piele sunt disponibile în mai multe mărimi – pentru o persoană (90x200cm) și cupluri (140x200cm, 160x200cm, 180x200cm și 200×200 cm).

ro.chesterfield.com
Pat matrimonial, de personalizat pe comandă

ro.chesterfield.com
Mobilă de dormitor din... piele

Chesterfield Showroom propune românilor și un alt tip de mobilier mai puțin obișnuit – canapele din piele, personalizate în special la nivel cromatic. Cum ar fi combinații ultramoderne: violet, verde, al strălucitor. Aceste piese au capacitatea de a îmbina eleganța mobilierului din piele cu avântul contemporan al celor mai în trend culori. Apropo, știați că anul 2018 va fi unul al nuanțelor ultraintense?

ro.chesterfield.com
Canapea pentru spații personalizate

ro.chesterfield.com
Combinații de culori absolut neobișnuite

Publicitate
Publicitate