logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Dormeo – perne în funcție de cum dormi

Spune-mi în ce poziție dormi, ca să-ți spun ce pernă ți se potrivește! Iată o inițiativă Dormeo pe gustul clientului. Nu mai e vorba numai de calitatea și structura saltelei pentru a avea un somn ca-n sânul lui Avraam, ci este vorba inclusiv de un alt accesoriu de dormit important, perna.

dormeo-2863
Somnul ține inclusiv de calitatea pernei / Dormeo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Octombrie 2017

Echipa Dormeo a realizat un studiu în baza căruia s-au analizat nevoile de confort ale omului, în funcție de poziția în care obișnuiește să doarmă. Au rezultat concluzii interesante, pe baza cărora putem îmbunătății modul în care ne odihnim noaptea. Astfel:

Poziția dormit pe spate: Dormeo recomandă o pernă înaltă, care să asigure o poziție cât mai naturală, curbată a coloanei vertebrale, oferind sprijin adecvat pentru cap, gât și umeri.

Poziția dormit pe o parte: este esențială o pernă rigidă și înaltă, care să asigure o poziție cât mai stabilă a capului și o poziție cât mai naturală a întregului corp.

Poziția dormit pe burtă: e nevoie de o pernă joasă și moale. Ideale sunt pernele plate, cu umplutură din spumă sau microfibre, care să se adapteze la greutatea corpului.

Cei care obișnuiesc să își schimbe poziția de mai multe ori în timpul somnului, regăsindu-se parțial în toate pozițiile de mai sus, ar fi bine să opteze pentru perne de duritate medie, perne flexibile care să se adapteze la oricare dintre poziții, asigurând o postură cât mai naturală a corpului pe timpul somnului. Relaxați-vă!
 

Publicitate
Publicitate