logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

BOB – cea mai modulară canapea posibilă

Canapeaua BOB este una dintre cele mai premiate piese de mobilier din întreaga Europă. Secretele ei țin de modularitate – este o canapea capabilă să se mărească sau micșoreze exact pe măsura spațiului tău, să ia unghiurile potrivite și să împlinească cele mai colorate visuri.

bob_casa-2859
Modularitate și diversitate extremă - Blastation.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Octombrie 2017

Canapeaua BOB este creația unui studio de design din Suedia, Borselius & Bernstrand, și tocmai a primit premiul German Design Award 2018, după ce mai fusese răsplătită și cu Stockholm Furniture & Light Fair 2017, ICFF NYC Award 2017 și MIAW Award 2017. Reprezintă un produs de design absolut inedit, o canapea care se poate modula pe forma și dimensiunea oricărui spațiu, plecând de la spații private mici, până la spații publice sobre și generoase ca dimensiuni – de la apartamente de bloc, până la săli de birou sau chiar de așteptare în aeroporturi.

www.blastation.com
Jocuri de culoare, dimensiune adaptată spațiilor mari, formă inedită

www.blastation.com
Potrivită și spațiilor publice, fie săli de așteptare sau galerii de artă

Constă dintr-un număr la alegere de module. Un modul are înălțime standard de 40 cm și lățime de 26 cm. Forma diferă, de la cea triunghiulară, până la cea curbată; nu există structură dură, nici un spate care să limiteze amplasarea canapelei BOB. Arhitectura ei depinde de fiecare client în parte, adăugând câte un nou modul, într-o altă configurație.

www.blastation.com
Canapea BOB, adaptată nevoii de a sta mereu online

La nivel cromatic, canapeaua BOB își menține modularitatea – se poate configura într-o multitudine de combinații, pornind de la cele peste 30 de nuanțe disponibile. BOB este disponibilă inclusiv sub forma unui modul cu dispozitiv USB, adaptat spațiilor office.  O adevărată invenție!