logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Noutate: piscină cu peisaje pictate

Pentru cei care au acasă o piscină oricât de mică sau de mare, avem noutăți interesante: s-a deschis în București un showroom cu faianță special creată pentru a da piscinelor un aspect cu totul nou. Faianța este pictată și se poate executa la dimensiunea cerută de client.

piscina3-2858
Personalizarea piscinei se face simplu cu ajutorul faianței pictate / Cameleonia
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Octombrie 2017

Magazinul de faianță pictată pentru piscină se cheamă Cameleonia și poate fi vizitat în București pe strada Smârdan. Sunt disponibile produse din ceramică pictată, special pentru înfrumusețarea și personalizarea casei, la exterior și interior. Faianța pentru gresie este totuși o noutate pentru țara noastră. Este vorba de plăcuțe la dimensiunea de 20×20 cm, faianță pictată manual în diverse decoruri ideale pentru o piscină. Întregul decor acoperă în varianta standard o suprafață de 120×80 cm, dar poate fi produs și pe dimensiunea cerută de client.

www.cameleonia.ro

www.cameleonia.ro

Unul dintre decorurile pentru piscină propus de Cameleonia este un peisaj subacvatic cu pești, un decor plin de culoare și veselie, care asigură piscinei private atmosfera de vacanță exotică. Stilul acestei tip de faianță este unul modern, pictura este pe suprafață perfect netedă, iar faianța este din cea clasică. Per total, Cameleonia pune la dispoziția clienților mai multe decoruri pe aceeași temă, variind însă combinația cromatică și elementele de desen. Este un mod simplu și de efect pentru a avea acasă o piscină unică.

www.cameleonia.ro

Publicitate