logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila din hol: 3 propuneri diferite

Mobilierul pentru hol variază foarte mult de la un producător de mobilă la altul, dar și de la o colecție la alta. Diferențele nu țin doar de design, ci mai ales de dimensiune și tip de mobilier. Cel mai bine este ca fiecare să aleagă acea piesă care-i deservește cel mai bine așteptările.

hol-2851
Alege mobila de hol în funcție de ce-ți trebuie, nu doar ce-ți place! Blog.potterybarn.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Octombrie 2017

Și când spunem așteptări, nu e vorba despre cele estetice, cât mai ales de spațiu de care dispune în hol și de funcțiile practice. Am pregătit deci trei piese de mobilier pentru hol, absolut diferite. Haideți să vedem la ce se potrivește fiecare dintre ele!

www.by-quadra.ro
Quadra propune băncuța cu lădițe incluse

Băncuța de hol este o alegere ideală pentru casele amenajate în stil clasic rustic sau provensal. Această piesă de mobilier arată simpatic și e primitoare. Calități: iți asigură un loc pe care să stai atunci când te încalți/descalți, o poți folosi pentru a-ți pune pe ea geanta imediat ce ai ajuns acasă și este prevăzută și cu sertare în care poți păstra discret papucii, umbrelele, căciuli și mănuși sau alte lucruri de folosit la ieșirea din casă.

www.by-quadra.ro
Sau o consolă elegantă, tot de la Quadra

Consola reprezintă o alegere ceva mai sofisticată. Caracterizează stilul clasic elegant, creând în hol o atmosferă prețioasă de casă boierească. Se lipește de perete, ocupă foarte puțin spațiu, iar picioarele înalte îți permit să dai cu aspiratorul fără să o muți. Calități: pe consolă poți păstra la vedere revistele și corespondența, poți lăsa servieta cu laptop și… cam atât. Mărunțișurile de buzunar se depozitează perfect în sertarul consolei.

www.szelmob.ro
Szel-Mob vă îmbie cu o debara cuprinsă într-o singură piesă

Dulapul de hol este alegerea cea mai completă, dar și cea mai puțin estetică. Este piesa preferată a holurilor din casele ce suferă de lipsă de spațiu și uneori de un stil de amenajare bine definit. Adică se potrivește mai multor stiluri. Calități: are calitățile unui dressing, cu numeroase spații de depozitare (pentru haine, genți, umbrele și încălțări), loc de șezut, agățători și o oglindă foarte necesară.
Tu ce alegi?

Publicitate
Publicitate