logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Top 3 mobilă pentru copii

Dacă vrei să asiguri copilului tău o copilărie fericită, începe cu camera în care își petrece timpul. Acordă atenție nevoilor lui de culoare, design personalizat și confort sporit. Nu uita să pornești în amenajarea camerei celui mic de la poveștile lui preferate! 

cilek2-2846
Mobilier jucăuș pentru copilul tău / Cilekkidsrooms.com.au
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Octombrie 2017

Am căutat în magazinele de mobilă pentru copii din România cele mai inedite, practice și fermecătoare modele. Și am găsit suficient de multe, semn că încăperea copilului nu mai are niciun motiv pentru a arăta tern sau a semăna unei amenajări kitschoase. Iată propunerile noastre:

www.nichiduta.ro
Patul  Choo-Choo de la Nichiduță

www.nichiduta.ro
Patul Choo-Choo are inclus spațiu pentru jucării

Pătuț Choo-Choo de la Nichiduță – un pătuț locomotivă pentru camerele copiilor cu vârste între 2 și 6 ani. Are salteluța inclusă în preț, iar de mare ajutor pentru păstrarea ordinii în camera copilului este cutia de depozitare a jucăriilor, aflată la capul patului, sub forma botului locomotivei. Combinația de culori este veselă, iar pătuțul va ocupa poziția de mobilier vedetă, folosit atât pentru orele de somn ale nopții, cât și ca spațiu de joacă pe timpul zilei

www.mobiladalin.ro
Scaunele Miorița de la Mobila Dalin

Scaunele Miorița de la Mobila Dalin – sunt din lemn de fag, îmbrăcate în blăniță sintetică și colorate cu bun gust. Picioarele au forma fluierului, iar șezutul este moale și călduros precum o șubă tradițională. În plus, spun o poveste clasică – balada Miorița. Dimensiunile pe măsura celor mici le recomandă a fi cumpărate la set. Se pot folosi drept scaun de birou, taburet sau pentru crearea în camera copilului a unui mic spațiu de socializare.

www.biomobila.ro
Biroul Capri de la Biomobila

Biroul Capri de la Biomobila – un birou pentru prichindei, conceput cu cea mai mare  grijă, din materiale naturale: lemn masiv (stejar și molid), finisaj cu ceară ecologică. Numele i se trage de la povestea „Caprei cu trei iezi”, și este menit a crește deodată cu cel mic. Modelul standard este potrivit copiilor cu vârste între 4 și 9 ani, dar se pot comanda și picioare mai înalte, care să-l facă ușor de folosit și pentru adolescenți. Suprafața de lucru este bine delimitată, sub forma unui blat din lemn de molid, iar marginea rotunjită este din lemn de stejar.
Iar exemplele de mobilă pentru cei mici nu se opresc aici. Alegeți mobilă din România!

Publicitate
Publicitate