logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobila Dalin are showroom în centrul Bucureștiului

Mai aproape de oameni, mai aproape de clienți, mai central ca niciodată – Mobila Dalin a lansat luni, 9 octombrie, showroom-ul din București, având un amplasament foarte central. Am fost ieri să-l vizităm și să experimentăm atmosfera „de acasă”, creată de designerul Mihai Grama și echipa sa.

dalin_showroom1-2840
Explozie de culoare și forme reinventate în noul magazin Mobila Dalin. E plasat central, în mijlocul Bucureștiului
Andreea Chiru  |  10 Octombrie 2017

Showroom-ul Mobila Dalin e deschis chiar în mijlocul Capitalei, într-o zonă marcată de istorie arhitecturală și culturală – pe strada Ion Brezoianu, numerele 40-42, chiar vizavi de celebra Sala Palatului. Pe o suprafață generoasă, showroom-ul este mai mult decât un magazin de mobilă, și anume este o sursă de inspirație pentru cei care nu și-au găsit încă stilul de amenajare interioară potrivit. Specifică acestui producător de mobilă din Reghin este explozia de culori, o adevărată provocare pentru toți cei care își doresc să-și scoată propria locuință din anonimat.

Mobila Dalin expune în magazinul de pe str. Ion Brezoianu din București cele mai noi colecții pentru living și dining, dar fanii acestui producător vor recunoaște și cel mai bine vândute colecții Dalin de-a lungul timpului. Mihai Grama a avut grijă să combine seturi de fotolii și canapea cu măsuțe de cafea dintre cele mai curajoase cromatic, creând o atmosferă nespus de primitoare, proaspătă și în același timp tihnită.

dalin_showroom-2839
Noua colecție de scaune pentru dining sunt tapițate într-o nuanță elegantă de gri

Noutatea absolută sunt covoarele – cele mai noi modele, abia lansate de Mobila Dalin, cu calitățile deja cunoscute: combinații cromatice originale, motive etno, forme absolut neobișnuite pentru un astfel de obiect și accesorii specifice reinventate. De exemplu, covoare cu ciucuri din lână, care nu se deșiră. Vă invităm cu cel mai mare drag să vizitați acest magazin din centrul Bucureștiului!
dalin_showroom2-2841
Culoarea verde este plină de energie pozitivă și se potrivește atât ca nuanță de accent, cât și ca nuanță dominantă

dalin_showroom3-2842
Unul dintre cele mai cunoscute produse de la Mobila Dalin - setul Teleorman, cu broderie inspirată din motivele populare ale Olteniei

dalin_showroom4-2843
Setul Mândra combinat cu fotoliul Flow - culori puternice, design diferit, același stil Dalin

dalin_showroom5-2844
Mobila Dalin a adus în showroomul din București cea mai nouă colecție de covoare, revoluționare atât prin forme, cât și prin  dispunerea culorii

Publicitate
Publicitate