logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

În trend – lichenii decorativi

A pătruns și în România o modă tot mai benefică, cu accent pe nevoia de natural. Este vorba de tot soiul de obiecte decorative, în special murale, dar nu numai, ce conțin licheni decorativi. Adică tablouri cu plante ornamentale adevărate.

licheni-2834
Licheni decorativi - un trend tot mai popular în lume /Piantestabilizzate.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Octombrie 2017

Lichenii decorativi sunt o soluție inedită de decorare a pereților casei. Designerii de produs au început să-i folosească cu precădere în România, dar sunt și suficiente firme care produc la scara mare sau distribuie licheni decorativi. E vorba despre plante naturale, dar conservate, destinate a înfrumuseța pereții casei ani la rând. Vin cu nenumărate avantaje la pachet:
–    Nu au nevoie de niciun fel de îngrijire, nu trebuie udați, spălați sau curățați
–    Asigură încăperii un farmec proaspăt
–    Sunt comercializați într-o varietate de culori, modele, forme și tipuri de plante
–    Arată perfect natural

www.metal-creativ.ro
Corpurile de iluminat pot fi accesorizate cu licheni decorativi

Lichenii decorativi pot fi de mai multe feluri, în funcție de tipul plantei. La noi au pătruns în special acel gen de licheni cu aspect de mușchi ornamental, dar în Occident se poartă și licheni masivi, cu frunze lungi și bogate. Designerii din România folosesc lichenii ornamentali atât sub formă de tablouri, cât și pentru decorarea mobilierului – măsuțe, polițe, console.

Singurul lucru de care trebuie să țineți cont este că lichenii decorativi sunt plante conservate, și pentru a le păstra într-o stare cât mai bună, trebuie să le feriți de lumina directă a soarelui, dar și de umezeală.

www.metal-creativ.ro
Mobilier, de asemenea, poate fi personalizat folosind licheni decorativi

www.mobella.ro
Polițe suspendate, decorate manual cu licheni decorativi

Publicitate