logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ikea lansează în România colecția YPPERLIG

O colaborare fructuoasă între Ikea și Hay, companie de design din Danemarca, a dus la crearea unei colecții pentru case moderne, colecție ce urmează să fie lansată în România printr-un eveniment destinat tinerilor creativi din țara noastră.

www.IKEA.ro
Colecție nouă la Ikea - YPPERLIG
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Octombrie 2017

Noua colecție poartă denumirea YPPERLIG și se compune din 35 de produse realizate într-un stil fără vârstă și foarte variate – de la piese de mobilier mari, cum ar fi canapelele și mesele de cafea, până la cele mici, cum ar fi o versiune elegantă a deja cunoscutei sacoşe albastre IKEA.

Compania daneză de design HAY, fondată la Copenhaga în 2002, se inspiră din arhitectură, modă și artă în crearea mobilierului, iar designul rezultat este întotdeauna funcțional și cu o estetică modernă. Colecția YPPERLIG arată o colaborare reală, în care ambele părți au învățat una de la cealaltă – dacă IKEA are cunoștințe solide despre producția industrială, HAY aduce pasiunea pentru design, iar YPPERLIG este rezultatul acestui mix.  

În România, noua colecție va fi lansată în cadrul festivalului Diploma 2017, cel mai mare eveniment dedicat absolvenților de facultăți creative și vocaționale din București. Între 6 și 15 octombrie, la Palatul Știrbei (Calea Victoriei, 107), pasionații de design vor descoperi și explora colecția YPPERLIG, expusă în cadrul unei amenajări inedite, concepute de designerii din cadrul echipei de Comunicare & Design Interior IKEA România.

Printre produsele colecției YPPERLIG se află scaunul monobloc, produs printr-o injecție de plastic lichid pe o matriță în formă de scaun. Se livrează în două variante – scaunul pentru masă și scaunul pentru zona de lounge. Colecția YPPERLIG include și o lampă LED extrem de subțire, care permite reglarea luminii doar prin atingerea oglinzilor cu un deget și oglinzi de metal cu un raft mic rezistent la umiditate, care pot fi folosite în baie. Această colecție cuprinde și modele textile foarte reușite – printre acestea regăsindu-se o față de pernă cu diferite modele pe fiecare parte, pentru o toamnă mai frumoasă.

www.IKEA.ro
Ikea este deschisă colaborărilor cu designeri

www.IKEA.ro
35 de produse absolut noi, pentru toată casa

www.IKEA.ro
Corpurile de iluminat sunt din ce în ce mai subțiri

Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. În anul financiar 2016 (1 septembrie 2015 – 31 august 2016), magazinul IKEA din România a fost vizitat de 3,2 milioane de oameni și 6,6 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul www.IKEA.ro

 

Publicitate
Publicitate