logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Woups – etajera invizibilă

Există un trend tot mai bine reprezentat de designerii din întreaga lume, un trend al mobilierului magic. Cei mai mulți îl denumesc mobilier invizibil, dar nu e vorba de așa ceva, ci de ingenioase soluții de camuflare a acestor piese. Printre ele – Woups de la Swab Design.

woups4-2828
Design ingenios - etajera care nu se vede / Swabdesign.com
Andreea Chiru  |  04 Octombrie 2017

Etajera Woups a fost creată în atelierul Swab Desing din Franța și se bucură deja de mare succes printre francezi. Este vorba de o etajeră formată din două polițe foarte diferite. Una trebuie să se vadă, cealaltă – nu. Forma, aspectul și materialul diferă în cazul celor două polițe. Cea vizibilă este din lemn, simplă, deschisă la culoare, iar cea invizibilă reprezintă o poliță din metal perforat, foarte subțire, care se prinde pe perete fie în dreapta, fie în stânga poliței din lemn. Pe ea se pot așeza cărți, pentru a obține un efect vizual iluzoric – de levitație.

www.swabdesign.com

www.swabdesign.com

www.swabdesign.com

www.swabdesign.com

www.swabdesign.com

Etajera Woups de la Swab Design este disponibilă în două nuanțe ale poliței metalice – deschisă, respectiv închisă la culoare. Se potrivește pe orice soi de perete, fie într-o cameră, fie în bucătărie și chiar în baie. Polița de lemn este concepută pentru a fi așezate pe ea obiecte decorative, iar cea metalică – pentru obiecte care să creeze iluzia că plutesc. Ingenios, nu-i așa?

Publicitate
Publicitate