logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Doshi Levien – canapele ultracolorate

V-am povestit cu ceva timp în urmă despre doi designeri din Marea Britanie care își bazează munca nu doar pe imaginație și talent, ci mai ales pe o bogată cultură generală. Vă arătăm astăzi cum se pot transpune basmele în colecții de mobilier.

doshilevien_charpoy_4-2820
Canapele... culturale / Doshilevien.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Octombrie 2017

E vorba despre câteva piese de mobilă de la Doshi Levien, din cale afară de reușite – explozie de culoare, forme neobișnuite, combinații textile revoluționare.

www.doshilevien.com

Principessa – o banchetă superjucăușă, inspirată de poveștile lui Hans Cristian Andersen, creată pentru a da spațiilor un aer glamour, tineresc, feminin. Pe baza formată din picioare metalice, șezutul banchetei este compus din mai multe straturi de saltele foarte subțiri, într-o combinație de culori și modele. Stratul de deasupra are imprimeuri grafice ce amintesc de toate accesoriile de frumusețe ale unei… prințese.
www.doshilevien.com

www.doshilevien.com

Beautiful Backside – o canapea inspirată de o pictură miniaturală, înfățișând o prințesă înconjurată de nenumărate perne, într-o postură de maximă destindere. Canapeaua cu trei locuri este creată numai din perne de diferite forme, mărimi, modele și culori, chiar și în privința spătarului. Materiale: pâslă și lână, amintind de moda englezească.

www.doshilevien.com

Charpoy – un set de patru banchete, de forme diferite, inspirate de un străvechi joc de zaruri indian. Motivul zarului se regăsește brodat manual pe țesătura textilă a fiecărei piese, contrastând cu structura de susținere a banchetelor, executate cu precizie mecanică într-o fabrică din Italia.

Publicitate