logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Doshi Levien – mobilier inspirat din cultură

Se zice că succesul se compune din 10% talent și 90% muncă. În designul de produs, procentele stau un pic altfel pentru că mai există un element esențial de luat în seamă – cultura generală. Un studio din Marea Britanie o dovedește.

doshilevien_scaun_nami-2697
Secretul unui studio de design, la îndemâna tuturor / Doshilevien.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 August 2017

Doshi Levien este numele unui studio de design înființat de o indiancă și un scoțian – Nipa Doshi, născută în Bombay, în urmă cu 46 de ani, și Jonathan Levien, născut cu 45 de ani în urmă, în Scoția. Doshi Levien se bucură de ani de zile de mare succes internațional. Secretul acestui studio ține de felul în care combină cele două culturi din care se trag designerii. Creațiile rezultate sunt un mix de stil exotic, specific indian prin nebunie cromatică, și stil industrial, cu accent pe precizia desăvârșită a detaliilor.

Colecția Open Home a fost lansată în 2017 pentru a revoluționa stilul modern de amenajare a locuinței. Sursă de inspirație: nevoia de lumină. Stil: scandinav modernist. Design: forme sculpturale, fermecătoare din orice unghi vizual.

Scaunul Nami are forma unei cochilii ce te protejează pe timpul relaxării. Spătarul înalt și curb pare totuși că plutește, grației structurii de lemn a celor patru picioare.

www.doshilevien.com
Colecția Open Home - scaun Nami

Canapeaua Pondok reia tema formei geometrice rotunde, cu spătar înalt și lat pentru o senzație de confort și intimitate. Baza metalică formată din cele patru picioare subțiri și scurte atenuează masivitatea canapelei.

www.doshilevien.com
Colecția Open Home - canapea Pondok

Scaunul Mudra duce și mai departe forma curbă, atât la nivelul spătarului, cât și al șezutului care par inversate. Spătarul este mai lat decât șezutul, ceea ce exprimă libertatea designului. Armonia este redată cu ajutorul mânerelor din lemn, ce egalează în plan anterior dimensiunea spătarului.

www.doshilevien.com
Colecția Open Home - scaun Mudra

 

Publicitate
Publicitate