logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Pepper – mobilă pentru condimentarea atmosferei

Pentru că trăim într-o lume agitată și grăbită, până și designerii de produs au început să creeze mobilier capabil să răspundă nu unei singure nevoi a omului modern, ci mai multor nevoi. Pepper este denumirea unei piese de mic mobilier multifuncțional.

pepper2-2816
Mic mobilier multifuncțional, pentru indoor și outdoor/Mariomazzer.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Octombrie 2017

Designerul italian Mario Mazzer a conceput piesa denumită Pepper pentru cei de la Alma Design. Spunem piesa denumită Pepper pentru că e greu să o reducem la doar una dintre funcțiile sale. Pepper este în egală măsură măsuță de cafea, corp de iluminat și taburet.

De altfel, e disponibil în trei variante de culoare – alb, albastru și negru, foarte ușor de integrat oricărei scheme cromatice de amenajare interioară. Pepper se încadrează în categoria pieselor de mic mobilier pentru living sau chiar terasă, iar ca stil poartă accentele stilului contemporan. Are o greutate redusă, tocmai pentru a putea fi mutat cu ușurință dintr-un colț al casei în altul. Numele i se trage de la asemănarea cu o solniță de piper, dar și de la concept care l-a inspirat – un element mic, capabil să dea savoare oricărei activități desfășurate în living. Pepper este realizat din polietilenă, cu un design compus din cinci elemente de formă sculpturală.

Mario Mazzer este la origine arhitect, însă pasiunea pentru obiectele de mobilier cât mai performante ca funcție și iconice ca design l-au determinat să se devină designer de produs.

www.mariomazzer.com

www.mariomazzer.com

www.mariomazzer.com

Publicitate