logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mega Torg – uși ieșite din comun

Nu doar mobila, ci și ușile contribuie la farmecul unei locuințe. Pentru musafiri, ușa de intrare în casă e primul lucru pe care-l văd și care îi surprinde plăcut sau îi dezamăgește. În România au început să fie disponibile modele dintre cele mai interesante.

www.usi.megatorggroup.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Septembrie 2017

Ce-i drept, vorbim aici în special de ușile de la intrare într-o locuință de tip vilă. Să fie masive, să fie rezistente și să-ți asigure un sentiment de siguranță, să arate original și să te facă curios asupra interiorului. Am găsit un posibil răspuns la toate aceste cerințe, în țara noastră.

E vorba despre Mega Torg Group, care pune la dispoziția românilor uși masive, din material metalic, extrem de rezistente la intemperii și nu numai. Noi am ales trei modele de uși care ne-au plăcut în mod special, grație unui design mai puțin întâlnit în România. Sunt uși blindate, unele dintre ele fiind placate cu lemn, pentru un aspect tradițional, dar având calitățile unui produs capabil să răspundă cerințelor contemporane. Stilurile diferă, de la cel de ușă clasică, cu vitralii complexe, până la un stil inspirat de ușile moderne întâlnite în alte țări latine, în special Spania.

www.usi.megatorggroup.ro

www.usi.megatorggroup.ro

www.usi.megatorggroup.ro

Important este că Mega Torg Group este flexibil în ce privește comenzile ferme – clientul își poate alege o gamă largă de culori, materiale, detalii decorative și accesorii metalice.