logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Top 3 birouri spectaculoase

Pornind de la nevoia de a transforma mobila de birou într-un adevărat dressing pentru accesoriile de folosit în timpul muncii, mai mulți designeri de talie internațională și-au pus capul la contribuție și au creat modele absolut ieșite din comun.

10_torque_desk_2016_7-2808
Birouri atipice din punct de vedere al esteticii / Alessandroisola.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Septembrie 2017

www.architonic.com
Strates Desk

Strates Desk este un birou potrivit celor cu joburi din industria creativă căci stimulează imaginația. Creatorul său, Mathieu Lehanneur, a pornit de la ideea supraetajării, astfel că masa de lucru se sprijină pe două baze compuse din sertare suprapuse. Sunt disponibile și două alte corpuri de depozitare, realizate sub același concept.

www.shop.gessato.com
My Small Wrting Desk

My Small Writing Desk reprezintă un alt model de birou spectaculos. Se adresează în special celor care lucrează de acasă, folosind nenumărate accesorii. Acest birou, creat de Inesa Malafej, este prevăzut pe laterale cu margini curbate și adâncite ce împiedică căderea accesoriilor office. Masa de lucru poate fi eliberată printr-o simplă mișcare – de înlăturare spre marginile biroului a pixurilor, revistelor sau altor elemente specifice.

www.contemporist.com
Wave Desk, variantă închisă

www.contemporist.com
Wave Desk, cu sertarele deschise

Wave Desk reprezintă unul dintre cele mai inedite prototipuri de birou cu funcție de depozitare. Robert Brou este cel care a creat un astfel de birou, pornind de la imaginea a două turnuri, transpuse aici sub forma unor sertare supraetajate. Biroul este din lemn de plop, iar pentru a obține acest desăvârșit efect estetic, designul a folosit o tehnică secretă de tăiere a lemnului.
Care este preferatul vostru?

Publicitate