logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Joshua Deco – trei piese de mobilier INEDITE

O afacere tot mai profitabilă în țara noastră – outlet-urile de mobilier. Este vorba despre piese de mobilă pentru casă și birouri, aduse din afara României și care se vând destul de bine, din mai multe motive. Sunt accesibile ca preț, au un design destul de neobișnuit pentru români, se încadrează stilului minimalist.

joshua_deco-2804
Outlet mobilă Joshua Deco
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Septembrie 2017

O astfel de afacere poartă denumirea de Joshua Deco – un magazin cu mobilier în special pentru living și dormitor, aducând în România piese cu precădere din Germania, dar nu numai. Ceea ce îi atrage pe români la un astfel de magazin este în primul rând ușurința cu care aceste piese combină utilul (funcția practică) cu plăcutul (dimensiunea estetică). Am ales de la Joshua Deco trei piese de mic mobilier, foarte simpatice și extrem de simplu de integrat unei locuințe deja amenajate.

joshua_deco_noptiera1-2803

joshua_deco_noptiera_alba-2802

Măsuța de cafea în formă de triunghi răsturnat poate foarte bine să fie folosită inclusiv ca noptieră într-un dormitor amenajat minimalist. Pe cât de simplu este designul, pe atât este și de spectaculos. Se pot păstra telefonul sau o ceașcă pe blatul mesei, iar un nivel mai jos, se pot depozita cărțile și revistele preferate. Ocupă foarte puțin spațiu. Material: metal.

joshua_deco_biblioteca-2800

Biblioteca tip scară este îndrăzneață prin funcția asumată. Se ia o scară metalică, i se adaugă roți pentru a o face deplasabilă, si fiecare treaptă e transformată într-un raft pentru cărți sau poliță pentru obiecte decorative. Înălțimea acestei piese de mobilier de la Joshua Deco este de 170 cm.

Joshua_deco_cercuri_olimpice-2801

Măsuța din imagine este de tip consolă pentru hol. Ocupă foarte puțin spațiu, poți păstra pe suprafața ei din sticlă cheile de la mașină și actele, iar designul o recomandă celor care îmbrățișează un stil curat, minimalist, cu accent pe nevoia de luminozitate. Sursa de inspirație: cercurile olimpice.
Magazinul Joshua Deco este deschis în București, în pe strada Turnu Măgurele, numărul 30.

Publicitate
Publicitate