logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

În trend: accesorii de birou din plută

Scopul designerilor de produs este să vină mereu în întâmpinarea clienților cu propuneri dintre cele mai performante. Dragoș Motica de la Ubikubi a realizat un set de accesorii de birou ideale pentru o atmosferă pozitivă și liniștită – din plută.

niu_colectie-2797
Colecția Niu de la Ubikubi - material de bază este pluta
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Septembrie 2017

Colecția se numește Niu și se compune din câteva obiecte ce nu pot lipsi de pe suprafața unui birou de lucru: ascuțitoare, suport pixuri și ceas de masă.

www.ubikubi.ro
Dragoș Motica a ales pluta ca material de bază al acestei colecții datorită rezistenței sale și greutății reduse

Ascuțitoarea Niu este o dimensiune ceva mai mare decât suntem obișnuiți, ceea ce adaugă acestui accesoriu un plus de originalitate. Materialul o face foarte ușoară și plăcută la atingere. Forma pătrată ne permite s-o tratăm inclusiv ca pe un obiect de joacă pentru relaxare. Stil de design: industrial.

www.ubikubi.ro
Niu: ascuțitoare din plută

Suportul pentru pixuri Niu respectă stilul de design al colecției pentru birou, fiind asemănător ca formă ascuțitoarei, dar adaptat funcției sale. Creat tot din plută, suportul Niu pentru pixuri poate fi scăpat pe jos fără a risca să se spargă. Are nouă locuri pentru pixuri și costă 20 de euro.

www.ubikubi.ro
Niu: suport pentru pixuri

Ceasul de birou Niu este unul dintre cele mai simpatice accesorii ale colecției lui Dragoș Motica. Îmbrăcat în plută, are un design jucăuș, simpatic, integrat perfect colecției de accesorii office. Contrastul cromatic este foarte plăcut, realizat prin culoarea albă a acelor de ceas, ce ies în evidență pe fundalul materialului atât de rezistent și ecologic.

www.ubikubi.ro
Niu: cel mai simpatic ceas de birou

Colecția Niu a lui Dragoș Motica adaugă oricărei suprafețe de lucru un aer modern și un plus de creativitate. Revista MagMob susține designul românesc!

Publicitate