logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Riciclantica – bucătăria ECO din sticlă și aluminiu

Deși lemnul este varianta clasică, tradițională de material pentru mobila de bucătărie, producătorii străini de mobilier au început deja să caute alternative cât mai performante și sustenabile pentru acest material natural. Așa a apărut bucătăria Riciclantica.

riciclantica_profil-2792
O bucătărie funcțională, creată cu responsabilitate / Valcucine.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Septembrie 2017

Valcucine este o companie producătoare de mobilier de bucătărie din Italia, cu o experiență de circa 50 de ani în domeniu. Încă de la început, compania și-a stabilit drept obiectiv să inoveze conceptul mobilei de bucătărie, asumându-și să răspundă necesităților de ergonomie, calitate și responsabilitate față de mediul înconjurător.

www.valcucine.com

Anul acesta, Valcucine a lansat bucătăria Riciclantica, caracterizată drept cea mai ușoară și elastică bucătărie. Dematerializarea este principalul atu al acestei bucătării – ușile dulapurilor Riciclantica cântăresc foarte puțin, fiind încadrate într-o structură de aluminiu, rezistentă la aburi și apă. Toate dulapurile bucătăriei Riciclantica pot fi suspendate pe perete, fiind extrem de ușoare. Sunt prevăzute cu sistem de închidere ușoară. Finisajul este ecologic.

Acest gen de mobilier este din sticlă foarte rezistentă, simplu de întreținut și având un aspect ultramodern. Ușile sunt cele mai subțiri posibile. Dulapurile au un design cât mai spațios, reducând la maximum risipa de materiale și suprafață.

Ca design, această bucătărie se încadrează stilului minimalist modern, cu accent pe combinația dintre calități estetice și funcții practice; producătorul oferă o garanție de zece ani.

www.valcucine.com

Publicitate