logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SUPERinsulă de bucătărie de la Szel-Mob

Stil rustic, materiale naturale și vopseluri ecologice. Adăugăm câteva funcții în plus, cromatică simpatică și un nume de producător deja foarte bine cunoscut cel puțin pe plan local – Szel-Mob. Rezultă o piesă de mobilier perfect contemporană, pentru bucătărie, dar cu un aer foarte familiar.

Szel_Mob_insula_PS442-2791
O insulă de bucurie în bucătărie / Szel-Mob
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Septembrie 2017

Insula destul de recent lansată de echipa Szel-Mob este o micuță bijuterie sculptată în lemn, extraordinar de practică prin multifuncționalitatea de care dă dovadă. Față de modelul standard, această insulă de bucătărie cumulează încă două funcții – cea de loc de luat masa și cea de depozitare, dispuse în plan paralel. Insula este prevăzută pe latura frontală cu un mic dulap-vitrină, cu spații depozitare, închise cu uși de sticlă. Se pot păstra vasele cel mai des folosite aici. Blatul de lucru al insulei se prelungește cu o suprafață generoasă, ce poate fi folosită ca loc de servit masa pentru două persoane.

„Stilul rustic este accentuat prin plinta groasă și robustă a mobilierelor împreună cu panoul ușilor cu un design prin linii simple și clasice până la cornișa pronunțată, prelucrată în detalii. Culoarea dă tonul final al acestor capodopere în bucătării, iar la Szel-Mob clienții au posibilitatea de a-și crea singuri propriile combinații de finisaje și culori din peste 60 de nuante”, ne-a declarat Bandi Tamas, de la Szel-Mob.

Publicitate
Publicitate