logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Baie atipică – produse din România

Ce ziceți de o schimbare în baie? Mai ales că la suprafață nu e nimic de schimbat, haideți să schimbăm măcar look-ul acestei încăperi – putem folosi câteva obiecte sanitare cu un design cu totul altfel decât cel tradițional. Tot mai mulți producători și furnizori de mobilă vin cu idei aparte.

baia_laufen-2785
Adesea, forma bate dimensiunea. Mai ales în baie / Behance.net
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Septembrie 2017

Kuma este numele mărcii care ne surprinde cu un design desprins parcă din viitor pentru băile românilor. Stilul obiectelor sanitare de la Kuma este unul futurist, cu forme minimaliste, dimensiuni rezonabile și un aspect per ansamblu curat, de o eleganță simplă. Denumirile modelelor de lavoare alese de noi pentru a vi le prezenta sunt chiar oglinda fiecărei chiuvete în parte – Twist, Quantum, Epic, Kristin,  London.

www.kumaromania.ro

www.kumaromania.ro

www.kumaromania.ro

Un alt furnizor de obiecte sanitare cu design atipic este Kludi România. Echipa funcționează în țara noastră sub deviza luxului accesibil, adică obiecte sanitare de cea mai bună calitate, dar la prețuri accesibile. Se încadrează tot într-un stil futurist prin naturalețea materialelor, bine pusă în valoare cu ajutorul designului ingenios de simplu și corect. Lavoarul Balance, realizat din ceramică de tip microciment, imită foarte bine formele căpătate de vasele rotunde, proaspăt ieșite din mâna olarului. Vasul de chiuvetă este practic, perfect rotund, cu margini înalte ce împiedică stropirea oglinzii sau a blatului de baie. Iar bateria compensează printr-un material de lucru lucios, în contrast dinamic cu materialul lavoarului.

www.kludi.com/ro/

Setul de WC și bideu din colecția Plus are forme geometrice mai puțin obișnuite, perfect dreptunghiulare. Material – porțelan glazurat. Avantaje – limpezire adâncă, scurgere orizontală, rezervor de apă încastrat. Un detaliu semnificativ în estetica acestui model – vorbim de corpuri suspendate, dar care, pentru a mări aparent spațiul băii, sunt prevăzute la bază cu o bandă tip oglindă ce micșorează vizual obiectul sanitar.

www.kludi.com/ro/

Dar nu ne credeți pe cuvânt! Cercetați! Mergeți în magazine!

Publicitate