logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Nest – mobilă pentru pisici

Iubitorii de pisici știu cât de dificil este să împace nevoia animăluțului de a avea propria mobilă și nevoia de ordine în casă a omului. Dar un atelier de design din Belgia a găsit soluția – echipa Krab a inventat o piesă de mobilier, inspirată de propriul motan pretențios.

nest1-2782
Mobilier adaptat pisicilor de casă / Krabdesign.be
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Septembrie 2017

Nest este o piesă de mobilă creată pe măsura animalului de companie preferat. Este o piesă exclusiv pentru pisici, inspirată și adaptată nu numai dimensiunilor pisicii, ci și nevoilor sale comportamentale. Avem deci de-a face cu un mic adăpost pentru pisici, creat din lemn de placaj, cu o intrare rotundă, suficient de încăpătoare încât să joace atât rol de fereastră, cât și de intrare pentru pisici. Una dintre laturile cutiei Nest este prevăzută cu un ochi de lumină estetic decupat, pentru a permite animalului curios să spioneze din ascunzișul său.

Nest se încadrează stilului minimalist de amenajare interioară. Picioarele sunt detașabile, iar pe interior, cutia Nest este căptușită cu blăniță pufoasă artificială. Designul este însă principalul atu al acestei piese de mobilier – un design inspirat de cel am comodelor minimaliste sau noptierelor cu aer scandinav. Cei doi designeri ai atelierului Krab din Belgia au lucrat la această piesă de mobilier cu pasiune, ajustând-o în funcție de reacțiile pisicii lor, motanul Boris.

www.krabdesign.be

www.krabdesign.be

www.krabdesign.be

Publicitate