logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Tiara – canapele fără carcasă

Un producător de mobilier din Republica Moldova aduce în România un tip de mobilier mai puțin obișnuit. Producătorul poartă numele Tiara, iar canapelele sale sunt atipice ca materiale și foarte accesibile ca preț. Aici intră atât mobilă pentru adulți, cât și pentru cei mici.

Tiara_profil-2778
Culori și dimensiuni tare variate / Tiara
Andreea Chiru  |  19 Septembrie 2017

Materialul din care se fabrică aceste piese de mobilier fără structură este buretele, un burete rezistent și durabil, confortabil, ce permite manevrarea foarte ușoară și silențioasă a mobilei și transformarea ei rapidă dintr-un produs în altul. De regulă, mai toate canapelele și fotoliile Tiara se modifică rapid în paturi duble sau individuale pentru odihnă nocturnă.

tiara_canapea_si_pat-2777
În doi timpi și trei mișcări, canapeaua devine pat

Avantajele mobilei fără structură dură:
•    Rezistență sporită – nu prea are ce să se strice la acest tip de canapele tapițate. Buretele este dur, nu se rupe, iar arcuri, stinghii și cuie de căzut nu există.
•    Silențiozitate maximă – fiind concepute dintr-un burete ușor, aceste mobile nu scârțâie, nu scot niciun soi de zgomote în momentul extensiei sau mutării lor prin încăpere.
•    Sunt extrem de ușoare din punct de vedere al gabaritului pentru că sunt lipsite tocmai de acele elemente ce dau greutate oricărei canapele. Se recomandă deci celor care obișnuiesc să se mute adesea – transportul mobilei nu va fi o corvoadă.
•    Siguranță – acest mobilier este ideal pentru familiile cu copii mici. Lipsind orice fel de structură dură, colțuri tari și ascuțite, copiii sunt în deplină siguranță oricum s-ar juca pe aceste canapele. Majoritatea modelelor au colțurile rotunjite, iar cele care nu au, sunt oricum din burete, deci inofensive.
•    Posibilități nenumărate de personalizare, din punct de vedere al culorilor și combinațiilor de culori, din punctul de vedere al formei și modelelor. Producătorul dispune de circa 20 variante de culoare, din care clientul poate alege pe cele care se potrivesc cu amenajarea de acasă. Există inclusiv o mare varietate de materiale de acoperire.
•    Întreținerea acestor piese de mobilă este foarte ușoară. Fiecare produs de la Tiara este îmbrăcat în huse detașabile ce pot fi astfel oricât de des spălate.
•    Modularitatea și ușurința cu care se transformă dintr-o piesă de mobilier în alta. În câteva clipe, canapeaua și fotoliul fără carcasă devin pat fără să presupune niciun strop de efort. În general, sunt suficiente cel mult două mișcări sau o mișcare de rotație în unghi de 180 de grade. Se recomandă deci celor care primesc musafiri nocturni adesea.

tiara-2779
Modelele de canapele sunt adesea jucăușe

tiara1-2780
Cântăresc puțin și pot fi mutate cu ușurință dintr-o încăpere în alta

Tiara are showroom în București, la Home Design Mall, din Ghencea.

Publicitate
Publicitate