logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Nord Arin – trei piese de mobilier inovatoare

Cu o experiență de lucru transmisă din tată în fiu timp de cinci generații, fabrica de mobilier Nord Arin se numără printre cele care pun preț pe două aspecte în mod special: designul inovator și calitatea materialului de fabricație – lemnul masiv. Iar acest două lucruri au contribuit decisiv la bunul renume al producătorului. 

Design românesc și lemn masiv./Nordarin.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Februarie 2022

Având sediul în Piatra Neamț, Nord Arin a ajuns să realizeze piese de mobilier inclusiv pentru export. Printre cele mai vândute piese de mobilă fabricate aici se numără mesele și comodele cu rol de depozitare pentru living. Vă prezentăm trei piese Nord Arin cu adevărat inedite prin design.

Masa geometrică Nord Arin exprimă în mod sincer respectul producătorului față de lemnul masiv. Fabricată din lemn de stejar și finisată cu la transparent pentru a pune în valoare textura materialului, această piesă de living dispune de două picioare stabile, obținute însă dintr-o singură bucată de lemn. Din această bucată s-a decupat pur și simplu un oval menit a reprezenta unul dintre picioare, în vreme ce chenarul din care s-a decupat ovalul a fost transformat în al doilea punct de sprijin. A rezultat o piesă pe cât de sustenabilă, pe atât de originală ca design, având două picioare de forme absolut diferite.

www.nordarin.com

Tot din lemn de stejar a fost creat și barul Beams din portofoliul Nord Arin. În ciuda aspectului minimalist, ascunde la interior un întreg arsenal de spații de depozitare pentru a putea întreține o mare petrecere. Dincolo de spațiile pentru pahare și sticle, barul este gata a fi umplut cu minifrigider și espressor de cafea. Ca design, aspectul inovator ține de combinația dintre forma perfect geometrică a barului și soluția de susținere sub forma neregulată a unei crengi de stejar, pe cât de originală estetic, pe atât de rezistentă. Această piesă modernă este disponibilă în mai multe finisaje, clientul putând alege între trei nuanțe.

www.nordarin.com
www.nordarin.com

Extravaganza este o piesă de mobilier creată pentru cei care lucrează de acasă. Biroul duce mai departe același tip de design inovator, constând într-o combinație originală de materiale și forme neașteptate. Blatul mesei de lucru este creat din lemn masiv ales intenționat cu mici crăpături menite a exprima însuflețirea materialului, în vreme ce picioarele sunt metalice, fără cusur. Unul dintre picioare este amplasat oblic, al doilea punct de sprijin fiind de cu totul altă formă și având atașat un spațiu de depozitare necesar păstrării accesoriilor muncii de birou.

www.nordarin.com

Despre Nord Arin
Viziune: „Dezvoltarea celei mai creative comunități de designeri și ingineri europeni specializați în crearea de mobilier smart”. Obiectiv: „Fabricarea de piese de mobilier menite să susține stilul de viață al cumpărătorului – modern, sănătos, dinamic și armonios precum tradiția Nord Arin în folosirea lemnului”.
 

Publicitate
Publicitate