logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

În bucătăria Ilenei Badiu – soluțiile Bonami

Cu toții visăm la o bucătărie spațioasă în care să putem depozita alimentele, prepara și consuma mâncarea. Dar nu întotdeauna bucătăria este pe cât de mare ar fi nevoie. Soluția nu ține totuși de mai mult spațiu, ci de modul în care organizăm acest spațiu.

Cum și-a organizat Ileana Badiu bucătăria, în funcție de propriile nevoi de organizare./Bonami.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Februarie 2022

Un exemplu de eficiență îl constituie bucătăria Ilenei Badiu, o bucătărie cu accent pe organizare, pe ordine și estetică. Vedeta a apelat la soluțiile Bonami pentru a împăca nevoia de organizare cu un stil contemporan, vesel, menit să inspire o atmosferă de familie.

„Nu petrec mult timp gătind neapărat, dar petrec mult timp de calitate în bucătărie cu ai mei și chiar și cu prietenii când vin în vizită. Tocmai pentru că ne strângem toți în jurul mesei în bucătărie, aceasta este esențială pentru mine.", a declarat Ileana Badiu într-un comunicat transmis de Bonami.

Soluții practice
Organizarea și ordinea în bucătărie pot fi obținute și ulterior menținute cu ajutorul rafturile pentru o depozitare funcțională. Aceste rafturi sunt în același timp și o adevărată oportunitate de expunere a veselei elegante sau a celei marcate de un design vesel. Impun păstrarea veselei în deplină ordine la vedere și asigură aspectul estetic dorit.

Ileana Badiu a pornit în amenajarea bucătăriei de la nevoile personale, ale familiei sale, obținând soluții personalizate.
„Pentru că timpul meu este limitat, pentru că am un băiat adolescent care mănâncă mult și trebuie să își poată pregăti și o masă singur, am nevoie ca bucătăria mea să fie foarte curată și organizată – adică să poți găsi orice fără să cauți la nesfârșit și să arate impecabil. Am folosit tot felul de organizatoare și recipiente unde să pot așeza în ordine alimente și ingrediente și să fie vizibile ușor. Însă estetica unui loc este foarte importantă pentru mine, așa că m-a interesat ca toate aceste elemente să contribuie la designul bucătăriei."

Soluții de depozitare
Este ușor să organizezi spațiul din bucătărie sau cămară folosind recipiente și cutii de depozitare de diferite dimensiuni. Această schimbare este modalitatea perfectă de a găsi mai rapid ceea ce ai nevoie. Propunerile Bonami:
•    lipirea unor etichete pe borcane și recipiente, astfel încât toată lumea să știe exact unde ar trebui să găsească lucrurile.
•    rafturi ajustabile pe două niveluri pentru a avea acces mai rapid la produse.
•    organizatoare pentru tacâmuri pentru a evita haosul din sertare și suporturi suspendate pentru căni și cești pentru a economisi mai mult spațiu in dulap.

Pe site-ul Bonami.ro așteaptă o varietate de piese și accesorii dedicate amenajării eficiente a bucătăriei.

www.bonami.ro
www.bonami.ro
www.bonami.ro

 

Publicitate
Publicitate