logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Rusticbutique – ce e nou la Szél-Mob?

Pentru iubitorii stilului de mobilier rustic cu unele influențe (cromatice) de tip provensal, brandul Rusticbutique este alegerea perfectă pentru cumpărături. Sau pentru inspirație. Anul 2022 aduce noutăți atât în materie de design și prețuri.

shutter_brad-6492
Promoții și design marinăresc./Rusticbutique.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Februarie 2022

Produse noi și promoții la o sumedenie de piese de mobilier sunt principalele atracții prin care atelierul Rusticbutique vine în întâmpinarea clienților. Zeci de piese de mobilier sunt disponibile în acest moment cu reduceri de preț între 8% și 50%, indiferent că fac parte din colecții de bucătărie, birou sau piese cu funcție de depozitare.

Dincolo de promoții, sunt disponibile și piese de mobilier cu design nou, precum comodele realizate în stil marinăresc. Este vorba despre colecția Shutter, caracterizată prin aspectul lamelar și finisajul natural – iată o noutate desăvârșită în catalogul unui producător de mobilier recunoscut mai ales pentru combinațiile cromatice îndrăznețe și foarte variate.

Colecția Shutter cuprinde piese de mobilă pentru living, baie și hol în special, de la piese cu rol de depozitare până la cele de tip mobilier media, fabricate din lemn de brad 100%. Aceste piese de mobilă se pot comanda în finisajul natural, marcat de un design marinăresc, sau în diverse combinații cromatice, păstrând pe alocuri aspectul lăcuit. Colecția Shutter se potrivește locuințelor aflate în căutarea unei atmosfere de veșnică vacanță, fiind pe cât de aspectuoase, pe atât de practice prin modul de organizare a rafturilor și sertarelor.

www.rusticbutique.ro
www.rusticbutique.ro
www.rusticbutique.ro
www.rusticbutique.ro

Publicitate