logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ambiente 2022 nu se va ține

Luna februarie este luna în care Magmob obișnuia să aducă informații și impresii de la târgul Ambiente, desfășurat an de an la Frankfurt. Pe fondul pandemiei de COVID, organizatorii au decis să anuleze ediția din acest an.

ambiente-6490
S-a stabilit data de desfășurare a ediției din 2023./Ambiente.messefrankfurt.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Februarie 2022

S-au decis în schimb asupra datelor ediției din anul 2023, anunțând desfășurarea în perioada 3-7 martie 2023. Ambiente va avea loc în același timp cu un alt eveniment destinat amenajărilor și decorațiunilor interioare, și anume cu Christmasworld, la Frankfurt. În aceeași perioadă, Messe Frankfurt va organiza și o nouă ediție a Creativeworld, aducând sub aceeași cupolă trei mari evenimente ale industriei, sub sloganul Home of Consumer Goods.

În cadrul Ambiente, interesul cade pe cele mai noi trenduri în amenajarea și funcționalitatea zonei de dining (cu accent pe soluții pentru organizarea bucătăriei), zonei de living (în cadrul căreia se vor afirma cele mai noi direcții în ce privește stilurile de amenajare și soluțiile de decorare), zonei de lucru (cu un preview asupra felului în care arată viitorul spațiilor office). Organizatorii anunță temele pe care se va concentra Ambiente 2023: sustenabilitate, design, digitalizare.

Ediția 2021 a târgului Ambiente fusese mai întâi amânată pentru luna aprilie, iar ulterior organizatorii au decis s-o anuleze, punându-și speranțele în anul 2022. Se pare însă că nu a fost posibil. De altfel, cea mai recentă ediție Ambiente s-a desfășurat în anul 2020, dar într-un climat destul de nesigur, marcat și de începuturile pandemiei, și de o furtună foarte mare. S-a dovedit totuși o ediție de succes, cel puțin dacă luăm în calcul interesul reflectat prin rata de participare. Detalii despre ediția 2020 Ambiente găsiți pe pagina Magmob, accesând linkul de aici.

Publicitate