logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Massivo Mobili – mobilă premium, fabricată la Bacău

O poveste de succes despre piața producătorilor de mobilă din România se scrie în cadrul fabricii Massivo Mobili, deschisă în Bacău. Piesele (de fapt, colecțiile) realizate aici folosesc materiale autohtone și tehnologie occidentală.

massivo-6486
Fabrica a fost deschisă în incinta fostului combinat de prelucrare a lemnului./Massivo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Februarie 2022

Fabrica Masssivo Mobili a fost deschisă în urmă cu 12 ani, la Bacău, în incinta fostului combinat de prelucrare a lemnului. Angajații sunt specializați în industria fabricării mobilei din lemn masiv, îmbinând experiența cu unele cursuri realizate în Italia. Afacerea pune la dispoziția clientului toate serviciile legate de mobilierul la comandă, de la consultanță până la proiectare.

Serviciile
Massivo Mobili asigură toate etapele producției de mobilier, începând cu faza de consultanță. Clientul poate veni cu propriul proiect sau poate apela la consultanții Massivo pentru a pune în proiect piesele de mobilier așa cum și-ar dori să arate. Firma dispune de propriul departament de design și proiectare, ceea ce înseamnă măsurători, schițe, randare în cadrul serviciilor. Ulterior, de-a lungul fabricării pieselor, clientul poate vizualiza în timp real etapa execuției.

Materialele
Materialul principal este lemnul masiv provenind din pădurile Moldovei, dar la cererea clientului, fabrica Massivo Mobili execută piese de mobilier și din alte materiale precum MDF, lemn stratificat sau furnir. Tehnologia este de ultimă generație, achiziționată din Occident.

Colecțiile
În portofoliul Massivo Mobili se regăsește mobilier atât pentru acasă sau mobilier office, cât și colecții destinate spațiilor de tip HoReCa. Sursa de inspirație o constituie un mix între tradiția românească și nevoia de aducere în contemporan a funcțiilor bazate pe confort și estetică. Între clienții HoReCa ai fabricii Massivo Mobili se regăsesc restaurantul La Mama, hotelul Ramada, pensiunea Colibița, barul Zine.

„Brand-ul Massivo Mobili a fost înființat din dorința de a valorifica calitatea lemnului românesc și a produce mobilier care se bucură de un design unic, transmisibil din generație în generație.”, se arată pe site-ul Massivo Mobili.

www.massivo.ro
www.massivo.ro
www.massivo.ro

Publicitate