logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Oferte Green Future – saltele de top, produse în România

Înființată în anul 2004, compania Green Future produce cu succes o gamă bogată de saltele, toppere, pilote și accesorii textile de pat atât pentru clientul final, cât și pentru industria HoReCa. O altă parte a producției este realizată pe comandă specială, pentru diferite branduri care activează pe piața amenajărilor interioare. Zilele acestea, Green Future are oferte cu prețuri reduse în cadrul campaniei de Crăciun.

Oferte Green Future – saltele de top, produse în România
Andreea Chiru  |  11 Decembrie 2023

Gama de produse Green Future este cu adevărat remarcabilă prin multitudinea și varietatea produselor destinate unui somn sănătos – de la saltele de tot felul, până la somiere, lenjerii de pat și pilote inclusiv pentru cei mici. Compania își are birourile de lucru în București, dar fabricile propriu-zise sunt deschise una în Urziceni, iar a doua în Timișoara. Dacă ar fi să se încadreze unui tip de produse bedding, cele din gama Green Future corespund categoriei premium, atât prin calitatea materialelor folosite, cât și prin execuție. Motiv pentru care aceste articole se regăsesc pe piața națională, dar merg și la export, în urma parteneriatelor stabilite în țări precum Anglia, Germania, Suedia, Italia, Bulgaria și Moldova.

green-future.ro


Oferte

În prezent, pe site-ul producătorului se derulează campania Christmas Offers la întreaga gama de produse – saltele, toppere, perne și pilote, mobilier, lenjerii de pat. În cadrul campaniei poți beneficia de prețuri reduse cu până la 60%, dar și de produse-cadou la achiziționarea anumitor saltele.

Printre cele mai apreciate astfel de oferte de Crăciun se găsește salteaua ortopedică TriFlexa, redusă de la 2352 lei la 1510 lei. Acest produs este o combinație de trei spume de memorie menite să asigure postura ortopedică corectă pe durata somnului și oprirea propagării mișcărilor partenerului. Husa asigură protecție contra acarienilor și o bună aerisire. La achiziționarea ei în această perioadă, clientul primește cadou o protecție de saltea.

green-future.ro

Salteaua Green Future Clasic inclusă în oferta lui Moș Crăciun reprezintă o altă ofertă avantajoasă: preț redus de la 1878 lei la 680 lei, plus o pilotă cadou. Este o saltea ortopedică și hipoalergenică, de densitate medie, asigurând susținere anatomică pe durata somnului și împiedicând apariția durerilor de spate indiferent de poziția în care dormi. 

green-future.ro

Din aceeași campanie de reduceri face parte și salteaua Lavanda Therapy Plus, cu preț redus de la 2844 lei, la 1556 lei și cu un set de pilotă și două perne dăruite gratuit. Salteaua este o combinație de calități ortopedice și calități termice, cu o structură realizată pentru șapte zone de confort și ascunzând la interior capsule cu uleiuri esențiale de lavandă, recomandate contra insomniei și stărilor de anxietate. 

green-future.ro

Mesajul producătorului
„Cu fiecare gamă de produse lansată dorim să inovam modul de a ne odihni și să asigurăm clienților noștri cea mai plăcută experiență senzorială și cel mai bun raport calitate/preț.”

Publicitate
Publicitate