logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Patru modele de fotolii balansoar

Fotoliul balansoar s-a numărat cândva printre piesele nelipsite de mobilier din locuințele românilor. Înalte, din lemn masiv, în doar câteva nuanțe pământii de culoare, fotoliul balansoar de pe vremuri s-a reinventat, fiind astăzi disponibil într-o varietate plăcută de modele. 

balansoar-6416
Fotoliul balansoar s-a reinventat./Mobilado.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Ianuarie 2022

Ce-i drept, reprezintă o piesă destinată nevoii de relaxare, cu posibilitatea de a fi folosit încăperi diverse, după placul proprietarului – pe balcon sau pe terasă, în camera copilului sau în dormitor, poate chiar în living. Acest aspect depinde și de designul pe care producătorul i l-a realizat.

www.mobirom.ro
Fabrica de mobilă Mobirom din Caransebeș, cu o experiență de lucru de zeci de ani în fabricarea scaunelor, dispune de mai multe modele de balansoar. Au adoptat stilul clasic, de fotoliu balansoar cu spătar înalt, și aspect tradițional, dar i-au adus îmbunătățiri la nivel estetic și al dimensiunilor. Se poate alege un model de balansoar tapițat – având șezutul și locul de sprijinire a capului îmbrăcate în materiale diverse, la alegerea clientului, un balansoar cu șezutul modificat sub aspectul dimensiunilor sau un balansoar pictat.

www.divahome.ro
La DivaHome găsiți un model de balansoar ideal pentru dormitor, după designul marcat de rotunjimi și după gradul de înclinare al spătarului. Este o prefacere destul de mare a modelului clasic, dar păstrează materialul tradițional (lemn masiv), și funcția de confort, redată prin tapițarea șezutului și a spătarului. Picioarele și brațele sunt executate dintr-o singură bucată de lemn curbat, ceea ce dă un aspect romantic, aproape artistic.

www.mobiladalin.ro
Mobila Dalin dispune de un model de fotoliu balansoar cu un design foarte îndepărtat de modelul clasic. Este mai degrabă un fotoliu la propriu, prevăzut cu picioare pe care să te legeni. Masiv, cu design pătrățos, prevăzut cu perne și pe spătar și pe șezut, fotoliul Roma este inspirat de stilul italian, impozant, cu brațe ușor sculptate și creat pentru a transmite senzația de confort. Producătorul îl recomandă camerelor de copii, pentru cei mici sau chiar pentru mamele care-și veghează micuții, legănându-i la piept. Piesa se poate integra însă la fel de bine într-un dormitor matrimonial.

www.mobilado.ro
Pe site-ul Mobilado este disponibil un fotoliu balansoar într-o variantă de design contemporan, în stil minimalist cu tușe masculine. Pornind de la forma rotunjită și adâncă a unui cuib, balansoarul Mauricio a fost creat pentru living, chiar în centrul încăperii sau pentru bibliotecă, fiind o piesă de mare efect estetic. Structura este din oțel, tălpile sunt din lemn masiv, iar fotoliul în sine este îmbrăcat în piele ecologică, peste care se adaugă o pernă de aceeași formă, menită să transmită vizual și ofere cel mai deplin grad de confort.

Evident, alegerea balansoarului potrivit diferă de la un client la altul. Atunci când vă decideți pentru achiziționarea unei asemenea piese trebuie să fiți siguri de funcția pe care vreți să i-o încredințați și de locul în care s-ar potrivi la voi acasă.

Publicitate