logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Produsele din IKEA POPAS URBAN au fost donate

După ce i-au încântat pe bucureșteni cu o atmosferă caldă de acasă chiar în buricul Bucureștiului, Ikea Popas Urban bucură acum pe cei mici aflați în luptă cu boala. Produsele de mobilier au fost donate către centre aflate în sprijinul copiilor bolnavi.

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/
https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Aprilie 2017

Centrele care funcționează de acum cu mobilier și accesorii home&deco de la IKea sunt MagiCamp și Ana și copiii – organizate sub forma unor tabere de susținere morală și nu numai a copiilor bolnavi de cancer. Este vorba despre produse de mobilă și ustensile Ikea, pentru bucătărie, zona de relaxare a livingului, mobilier pentru luat masa și jucării pentru camerele de copii.

Produsele vor fi folosite de organizații astfel: MagiCAMP va continua amenajarea Casei Părinților, un apartament pentru părinții care își însoțesc copiii la tratamentele împotriva cancerului în spitalele din București. Asociația Ana și Copiii va mobila o parte din spațiul de la Centrul Comunitar Fundulea, care nu este mobilat în prezent, și va folosi accesoriile pentru a înfrumuseța Centrele de la București și Urlați, pentru a oferi un mediu vesel și primitor copiilor.

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/
https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/

„Proiectul IKEA POPAS URBAN s-a încheiat frumos și ne-am bucurat că am putut să bucurăm peste 20.000 de vizitatori mari și mici în cele șase săptămâni în care am fost prezenți pe Calea Victoriei. Acum, la încheierea proiectului, ne bucurăm să facem un bine și să donăm produsele unor asociații care au nevoie de ele. Tot ce s-a aflat în IKEA POPAS URBAN va fi folosit pentru a ajuta zeci de copii sprijiniți de organizațiile MagiCAMP și Ana și Copiii,” a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/
https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/

Peste 20.000 de vizitatori au trecut pragul POPASULUI URBAN în perioada 15 februarie – 29 martie 2017. În fiecare weekend, micii vizitatori s-au putut bucura de 40 de ateliere și piese de teatru pentru copii, iar în fiecare seară de marți și joi Ambasada Suediei a organizat seri de film, respectiv cursuri de limbă suedeză. În plus, au fost organizate ateliere de decorațiuni pentru pereți, decorare cu lumină și sustenabilitate pentru adulți.

Publicitate
Publicitate