logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Sophia: Cocktail Home Textile 2017

În decursul lunii martie, Sophia Home Decoration a organizat a IV-a ediție a evenimentului cocktail dedicat designerilor, arhitecților, dezvoltatorilor imobiliari precum și companiilor care activează în domeniul imobiliar.

poza_4-2343
Colectie noua Sophia, lansata la Cocktail Home Textile 2017
Andreea Chiru  |  07 Aprilie 2017

Evenimentul s-a desfășurat în showroom-ul SOPHIA, situat în strada Pache Protopescu nr. 21, unde au fost prezentate ultimele colecții cu influențe sud-americane Santiago de Chile și Valparaiso, create special de manager după o călătorie în America de Sud.

“Prin intermediul acestor evenimente organizate de Sophia ne dorim să dezvoltăm relațiile de colaborare cu profesioniștii din domeniul amenajărilor interioare, oferindu-le posibilitatea să își extindă orizonturile profesionale facilitând interacțiunea cu alte persoane interesate de acest business. Practic, le oferim o platformă de socializare specializată unde pot intra în contact cu ultimele creații în materie de țesături pentru decoraţiuni interioare. Este primul an în care SOPHIA a decis să ofere conditii exceptionale atât colaboratorilor săi, cât şi clienților finali. Dezvoltatorilor imobiliari le oferim decorarea gratuită a unui apartament pilot, pentru ca viitorii cumpărători să poată vizualiza și testa produsele oferite de Sophia. Aceștia vor putea beneficia de un discount de 20% la toate țesăturile pentru decoraţiuni interioare şi de consiliere gratuită din partea unui designer specializat Sophia.” a declarat Lidia Ghermeli-Pasztor, coordonator proiecte B2B.

www.sophia-romania.ro
Culoare, catifea, textile de cea mai buna calitate

Sophia Home Decoration România, înființată în 2004, a reușit să construiască o poveste de succes, un brand de încredere atât în rândul furnizorilor și partenerilor, cât și al clienților livrând produse și servicii de calitate și având ca obiectiv înnoirea periodică a colecțiilor de perdele.

Element de unicitate: consilierea gratuită la domiciliu cu designeri specializați Sophia.

Sophia Home Decoration oferă o paletă largă de produse și servicii precum perdele, draperii, tapițerii, drapaje, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de pernă, fețe de masă, lenjerii de pat, sisteme de prindere, accesorii, mic mobilier, confecționare în atelierele proprii, personalizare materiale prin imprimare sau broderie, montaj la domiciliu, întreținere și tapițerie. Începând cu 2013, Sophia Home Decoration participă ca expozant la principalele târguri internaționale de profil, de la Paris și Milano, din dorința dezvoltării sistemului de francize și distribuție.

www.sophia-romania.ro
Sophia Romania 2017

Sophia Home Decoration este o firmă cu capital 100% românesc, cu o tradiţie de 13 ani și o rețea de 22 de magazine, din care 8 magazine proprii si 14  francize, ce s-a extins pe piața națională și internațională, promovând permanent parteneriatul in regim franciză. Pentru clienții interesați, Sophia oferă posibilitatea accesării magazinului online www.sophia-romania.ro unde pot vizualiza şi comanda toate produse şi serviciile companiei.

Publicitate
Publicitate