logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Red Cons – căsuțe disponibile oriunde în țară

Red Cons este numele unei afaceri ce îmbină pasiunea pentru lemn cu nevoia de spațiu verde. Pe scurt, case cu suprafețe destul de mici, dar gata de amplasat într-o curte numai a ta. Sunt disponibile modele de case cu mai multe funcții.

O afacere din... lemn/Redcons.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Mai 2020

Dacă visezi la o căsuță din lemn demnă de o ședință photoshop, Red Cons ar fi o soluție. Proiectează căsuțe din lemn masiv pe toate gusturile. Cele mai noi modele sunt căsuțe de grădină, pentru familii deloc numeroase, dar cu un design din cale afară de șic, modern și primitor.

Cel mai nou este modelul Glass House, o combinație de lemn și pereți de sticlă, ce transformă spațiul verde din jur într-o panoramă mereu la dispoziție. Casa are o suprafață totală de 25 metri pătrați și este dotată cu toate funcțiile necesare unei căsuțe de locuit în vacanță tip garsonieră. Sunt două încăperi – un open space cu dormitor și bucătărie cu spațiu de luat masa, și o încăpere mai micuță, situată în spate, reprezentând baia. Prețul unei astfel de construcții începe de la 18.000 euro și partea bună este că se montează într-o singură zi.

www.redcons.ro
www.redcons.ro
www.redcons.ro

O altă variantă este căsuța de grădină model rustic, cu o suprafață ceva mai redusă: 4×4 metri pătrați la care se adaugă un spațiu de tip terasă de 2 metri pătrați. Acoperișul este din lambriu cu grosime de 19 mm peste care vine un strat de șindrilă bituminoasă cu rol de învelitoare. Inclusiv prețul este cu mult mai mic, adică 3500 de euro, în care intră montajul și transportul oriunde în țară.

www.redcons.ro
www.redcons.ro

Cel mai nou model propus de Red Cons este o casă de grădină de tip modular, cu un design modern și o suprafață ceva mai generoasă. Încăperile sunt mai bine delimitate, dormitorul fiind separat de livingul prevăzut cu o bucătărie open space. Acest model este de asemenea realizată exclusiv din lemn și se poate monta într-o singură zi.

www.redcons.ro
www.redcons.ro
www.redcons.ro

Acestea sunt numai câteva dintre modelele disponibile la Red Cons. Pentru mai multe modele și detalii, puteți solicita un catalog, adresându-vă direct echipei Red Cons.

Publicitate
Publicitate