Red Cons – căsuțe disponibile oriunde în țară

Red Cons este numele unei afaceri ce îmbină pasiunea pentru lemn cu nevoia de spațiu verde. Pe scurt, case cu suprafețe destul de mici, dar gata de amplasat într-o curte numai a ta. Sunt disponibile modele de case cu mai multe funcții.

 +9
O afacere din... lemn/Redcons.ro
  |  

Dacă visezi la o căsuță din lemn demnă de o ședință photoshop, Red Cons ar fi o soluție. Proiectează căsuțe din lemn masiv pe toate gusturile. Cele mai noi modele sunt căsuțe de grădină, pentru familii deloc numeroase, dar cu un design din cale afară de șic, modern și primitor.

Cel mai nou este modelul Glass House, o combinație de lemn și pereți de sticlă, ce transformă spațiul verde din jur într-o panoramă mereu la dispoziție. Casa are o suprafață totală de 25 metri pătrați și este dotată cu toate funcțiile necesare unei căsuțe de locuit în vacanță tip garsonieră. Sunt două încăperi – un open space cu dormitor și bucătărie cu spațiu de luat masa, și o încăpere mai micuță, situată în spate, reprezentând baia. Prețul unei astfel de construcții începe de la 18.000 euro și partea bună este că se montează într-o singură zi. +9 www.redcons.ro +9 www.redcons.ro +9 www.redcons.ro

O altă variantă este căsuța de grădină model rustic, cu o suprafață ceva mai redusă: 4x4 metri pătrați la care se adaugă un spațiu de tip terasă de 2 metri pătrați. Acoperișul este din lambriu cu grosime de 19 mm peste care vine un strat de șindrilă bituminoasă cu rol de învelitoare. Inclusiv prețul este cu mult mai mic, adică 3500 de euro, în care intră montajul și transportul oriunde în țară. +9 www.redcons.ro +9 www.redcons.ro

Cel mai nou model propus de Red Cons este o casă de grădină de tip modular, cu un design modern și o suprafață ceva mai generoasă. Încăperile sunt mai bine delimitate, dormitorul fiind separat de livingul prevăzut cu o bucătărie open space. Acest model este de asemenea realizată exclusiv din lemn și se poate monta într-o singură zi. +9 www.redcons.ro +9 www.redcons.ro +9 www.redcons.ro
Acestea sunt numai câteva dintre modelele disponibile la Red Cons. Pentru mai multe modele și detalii, puteți solicita un catalog, adresându-vă direct echipei Red Cons.


Noutăți de la Elvila

Vești bune de la Elvila, unul dintre cele mai cunoscute magazine de mobilă românească, cu o experiență de circa 30 de ani. Pe lângă redeschiderea showroom-urilor din toată țara, fabrica de mobilă a lansat și câteva piese nou-nouțe.

 +5
  Cele mai șic piese de mobilier de la Elvila.
  |  

Sunt nenumărate piese de mobilier nou lansate la Elvila, dintre care am ales câteva care să corespundă mai multor criterii: culoare plină de viață, multifuncționalitate, design inedit.

 +5 www.elvila.ro Fotoliu Ella în două variante de extensie  +5 www.elvila.ro Fotoliu Ella în mod de zi Fotoliul Ella de la Elvila este o surpriză minunată pentru orice living, mai ales pentru locuințele de tip garsonieră. Este un model extensibil, în sensul că se transformă într-unul dintre cele mai confortabile și mari fotolii extensibile, luând aspect de adevărat pat twin. La modul extins, fotoliul Ella are o suprafață de dormit de 190x103 cm. Extinderea este simplă, prin balamale de tip click-clack. Materialul de acoperire – stofa, iar picioarele sunt din lemn. În mod strâns, Ella are aspectul unui fotoliu confortabil, adânc din care poți urmări emisiunile preferate la televizor.

 +5 www.elvila.ro Colțar Terni cu funcții de depozitare secretă Terni reprezintă o noutate pentru bucătăriile cu suprafețe reduse. Realizat în stil modern cu accente rustice, are marele avantaj de a oferi spațiu de depozitare la interiorul celor două piese de tip taburet. Designul de tip colțar asigură o valorificare bună a spațiului bucătăriei, iar forma pătrată a mesei permite adăpostirea celor două taburete cât mai aproape de banchetă, atunci când nu sunt folosite. Este un set ideal pentru casele de vacanță.

 +5 www.elvila.ro Setul Exen pentru birouri în perioada postCOVID-19 Pentru birouri, Elvila propune setul Exen, adaptat și cerințelor de lucru în condiții de distanțare socială. Acest set office asigură mai multe locuri de lucru, dar le și separă prin corpuri de depozitare sau chiar panou despărțitor. Setul Exen se compune din patru piese tip birou de lucru , două comode cu uși și două panouri despărțitoare.

Toate aceste piese de la Elvila sunt disponibile în limita stocului. După epuizare, orice comandă va fi onorată în termen de 45 de zile. Așadar, grăbiți-vă!


Fabrica de scaune numai din lemn

Un producător de scaune din Botoșani și-a pus ambiția ca prin produsele proprii să lanseze o adevărată sintagmă: scaune de Botoșani. Afacerea este una de familie, ajunsă deja la a doua generație.

 +4
Scaune de Botoșani/Fabricadescaune.com
  |  

Fabrica de scaune a fost înființată în anul 1991, lansându-se pe piața producătorilor români de scaune împletite din fire de papură. În prezent, produce scaune de mai multe tipuri, care pot fi personalizate variat, de la un client la altul. Personalizarea se face la nivelul culorilor – clientul are la dispoziție paletarul RAL, la nivelul finisajului – cireș, nuc, wenge sau natur, la nivelul tapițeriei – clientul poate alege una dintre cele 20 de tipuri de tapițerii ale producătorului sau poate veni cu propriul material.

La Fabrica de scaune se produc scaune exclusiv din lemn, de mai multe tipuri: scaune pliabile, scaune fixe, taburete și scaune pentru copii. Oricare dintre modele se poate personaliza conform cerințelor clientului. Pentru fiecare dintre aceste categorii de scaune există și varianta tapițată, iar ca stil, lucrurile sunt simple – stilul clasic, respectiv stilul modern.
Fabrica de scaune se găsește în Botoșani, dar există și un magazin de prezentare unde clienții pot vedea și testa scaunele.

„Suntem o afacere de familie, la a doua generație și știm să facem scaune din lemn. La lucrul acesta credem noi că suntem buni. Crezul nostru este acela că la un moment dat oamenii vor începe să folosească sintagma «scaune de Botoșani» mulțumită scaunelor noastre”, se arată pe site-ul Fabrica de scaune.  +4 www.fabricadescaune.com +4 www.fabricadescaune.com +4 www.fabricadescaune.com


Solid Wood Furniture – uimitoare mobilă la comandă

Solid Wood Furniture este un atelier de mobilier din lemn masiv din Marea Britanie ale cărui piese de mobilier sunt cu adevărat uimitoare. Se lucrează exclusiv cu lemn masiv, iar designul pare inspirat din povești medievale.

 +9
 MagMob
Trei secrete de succes într-o industrie deja aglomerată/Solidwooddiningtable.co.uk
  |  

Solid Wood Furniture nu are propriul showroom deschis publicului, ci vinde mobilier la comandă către clientul final și expune mai multe colecții în depozitele de mobilier din Rochdale. Se bucură în schimb de mare succes, mulțumită designului ieșit din comun, garanției în timp a pieselor și mai ales asigurării celui mai avantajos preț.

Piesele de mobilier, de la mese de dining până la paturi, sunt uimitoare prin forme și detalii decorative. Lucrate în lemn masiv de variate esențe, par crescute din lemn, nu tăiate în lemn. Designul duce cu gândul la povești medievale și își găsește loc și în casele moderne de azi, oricât de masiv ar fi stilul. Printre cele mai spectaculoase piese de la Jarra se numără paturile – cu rame sculptate, cu tăblie suspendată, cu noptiere și lăzi de depozitare încastrate în cele mai inovatoare moduri.  +9 www.solidwooddiningtable.co.uk +9 www.solidwooddiningtable.co.uk +9 www.solidwooddiningtable.co.uk

Piesele de depozitare, de la comode până la biblioteci, respectă același design atemporal, impozant și totuși cald prin accentele lemnului. Se pot cumpăra de gata sau comanda, pe dimensiunile spațiului de care dispune clientul.  +9 www.solidwooddiningtable.co.uk +9 www.solidwooddiningtable.co.uk

Mesele de dining au ca sursă de inspirație bucățile din lemn din care sunt confecționate, astfel că se integrează perfect în spații private unde nevoia de atmosferă de familie e mai pregnantă ca-n alte încăperi. Designul are note moderne, amestecate cu detaliile naturale ale lemnului – goluri, pete de culoare, crăpături. +9 www.solidwooddiningtable.co.uk +9 www.solidwooddiningtable.co.uk +9 www.solidwooddiningtable.co.uk

Un alt element care aduce succes acestui mic atelier este modul de comunicare cu clienții - direct cu clienții pe paginile de socializare și prin promisiuni îndrăznețe pe site-ul oficial: „Dacă descoperi în oricare dintre magazinele de mobilă britanice o masă de dining cu un raport calitate-preț mai bun decât al nostru, atunci masa noastră este gratuită pentru tine!”.

Rezumând, am putea spune că succesul acestui atelier ține de pasiunea cu care sunt create piesele de mobilă din lemn masiv, și de aici și încrederea în faptul că nu pot fi concurați pe segmentul lor de public. Ar putea fi o sursă de inspirație și pentru tâmplarii din România.


Alberta Casa – mobilă mereu valabilă

Una dintre cele mai vechi fabrici de mobilă din România repornește producția începând cu 18 mai. Este vorba despre Alberta Casa, un producător de mobilă tapițată și mobilier din lemn masiv, cu o gamă specială dedicată industriei HoReCa.

 +4
Mobilier din lemn, realizat exclusiv pe comandă/Albertacasa.ro
  |  

Alberta Casa a fost înființată în anul 1992 și este cunoscută drept fabrică de tapițate destinate domeniului HoReCa, domeniul economic cel mai lovit de pandemia cu COVID-19. Din fericire, fabrica de tapițate reia producția în curând, iar printre colecțiile sale de mobilier se regăsesc și piese ușor de integrat amenajărilor private. Printre acestea, o colecție de mobilier la comandă, din lemn masiv, reprezentând un stil pe cât de clasic, pe atât de mereu la modă.

Piesele intră în categoria mic mobilier, dar au impact mare.

 +4 www.albertacasa.ro Lada de zestre, o piesă din lemn masiv, care se poate personaliza pe dimensiunile cerute de client, și inclusiv la nivelul picturii care se execută manual. Finisajul este cel cu efect antichizat, cu toate că piesa este una absolut nouă. De regulă, lada de zestre cu acest design se folosea cu peste 150 de ani în urmă în bucătărie, fiind utilizată ca o ladă de grâne. Astăzi, se poate folosi ca piesă de dormitor, hol sau balcon.

 +4 www.albertacasa.ro O altă piesă tot mai rar folosită, dar de impact și chiar folositoare este oglinda de cameră. La Alberta Casa, oglinda este una cu aspect impozant, denumită Oglinda Abstract. Designul este o combinație reușită de mobilier vechi în interpretare actuală, oglinda fiind îmbrăcată într-o ramă metalică, din alamă și fier, pictată manual. Se sprijină pe propriile-i picioare, fiind o piesă pe cât de masivă, pe atât de stabilă.

 +4 www.albertacasa.ro Comoda Timeless de la Alberta Casa trece drept o piesă de mobilier vechi, dar își găsește locul în interioarele de azi, amenajate în stiluri clasice precum rustic, provensal etc. Este confecționată din lemn masiv și se poate personaliza la interior, în funcție de dorințele clientului – transformată fie într-un birou de lucru, fie într-o măsuță de machiaj sau chiar dulăpior pentru bijuterii.

Și un mesaj de la producător: „Scopul nostru este de a te ajuta să-ți înzestrezi locuința cu mobilierul și accentele care se potrivesc cel mai bine dorințelor, nevoilor și stilului tău!”.