logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Noutăți de la Elvila

Vești bune de la Elvila, unul dintre cele mai cunoscute magazine de mobilă românească, cu o experiență de circa 30 de ani. Pe lângă redeschiderea showroom-urilor din toată țara, fabrica de mobilă a lansat și câteva piese nou-nouțe.

elvila-5336
 Cele mai șic piese de mobilier de la Elvila.
Andreea Chiru  |  27 Mai 2020

Sunt nenumărate piese de mobilier nou lansate la Elvila, dintre care am ales câteva care să corespundă mai multor criterii: culoare plină de viață, multifuncționalitate, design inedit.

www.elvila.ro
Fotoliu Ella în două variante de extensie
www.elvila.ro
Fotoliu Ella în mod de zi
Fotoliul Ella de la Elvila este o surpriză minunată pentru orice living, mai ales pentru locuințele de tip garsonieră. Este un model extensibil, în sensul că se transformă într-unul dintre cele mai confortabile și mari fotolii extensibile, luând aspect de adevărat pat twin. La modul extins, fotoliul Ella are o suprafață de dormit de 190×103 cm. Extinderea este simplă, prin balamale de tip click-clack. Materialul de acoperire – stofa, iar picioarele sunt din lemn. În mod strâns, Ella are aspectul unui fotoliu confortabil, adânc din care poți urmări emisiunile preferate la televizor.

www.elvila.ro
Colțar Terni cu funcții de depozitare secretă
Terni reprezintă o noutate pentru bucătăriile cu suprafețe reduse. Realizat în stil modern cu accente rustice, are marele avantaj de a oferi spațiu de depozitare la interiorul celor două piese de tip taburet. Designul de tip colțar asigură o valorificare bună a spațiului bucătăriei, iar forma pătrată a mesei permite adăpostirea celor două taburete cât mai aproape de banchetă, atunci când nu sunt folosite. Este un set ideal pentru casele de vacanță.

www.elvila.ro
Setul Exen pentru birouri în perioada postCOVID-19
Pentru birouri, Elvila propune setul Exen, adaptat și cerințelor de lucru în condiții de distanțare socială. Acest set office asigură mai multe locuri de lucru, dar le și separă prin corpuri de depozitare sau chiar panou despărțitor. Setul Exen se compune din patru piese tip birou de lucru , două comode cu uși și două panouri despărțitoare.

Toate aceste piese de la Elvila sunt disponibile în limita stocului. După epuizare, orice comandă va fi onorată în termen de 45 de zile. Așadar, grăbiți-vă!

Publicitate
Publicitate