logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Savini Due – toate trendurile băii, într-un singur loc

Inovator, inedit, în trend, iată cuvintele aflate în ultima perioadă pe buzele tuturor profesioniștilor din domeniul amenajărilor interioare. Numai că acești termeni se referă cel mai adesea la mobilierul pentru living, bucătărie, dormitor și birou și mai deloc pentru baie. Ceea ce nu înseamnă că în materie de obiecte sanitare nu s-a mai inventat nimic. Dimpotrivă! Și o vom dovedi cu exemple grăitoare, disponibile în țara noastră, prin Savini Due.

Savini Due – toate trendurile băii, într-un singur loc
savinidue.com
Andreea Chiru  |  17 Ianuarie 2024

Înainte de toate, mobilierul de baie se transformă de-a lungul timpului în pas cu stilul momentului, evoluând de la clasic la modern și cochetând cu influențe minimaliste sau rustice la fel ca piesele din alte încăperi. La Savini Due, stilul momentului pentru baie pare să fie cel modular, fără să lipsească din portofoliu însă și stilurile modern, respectiv tradițional. Fiecare dintre aceste stiluri se reflectă prin tipuri de design variate și diferențiabile, care să dea fiecărei băi o personalitate unică.

Culoarea este nelipsită din baie, și nu ne referim la combinații cromatice la nivelul gresiei și faianței, ci la nuanțe îndrăznețe sau pastelate pentru obiecte sanitare și mobilierul aferent. Verde diamant, galben aprins, bleumarin sau contraste alb/negru, chiar și fascinantul negru la nivelul chiuvetei sau al căzii de duș se regăsesc în portofoliul băilor Savini Due.

Formele atipice, de la cele rotunde la cele dreptunghiulare, reprezintă un alt trend nelipsit din baie, indiferent că vorbim de corpuri suspendate sau prinse în podea – dulapuri, polițe, lavoare. Oricât de îndrăzneț ar fi designul în formă geometrică, suplu sau impozant, plutitor sau sprijinit de perete, mobilierul Savini Due se caracterizează prin funcționalitate, cu accent pe nevoia de depozitare. Fie integrate chiuvetei sub formă de dulăpior modular, fie de sine stătătoare sub forma unor dulăpioare înalte, sertarele și spațiile de păstrat bunurile folosite în baie se găsesc din plin. 

Un alt element al băii Savini Due îl reprezintă iluminatul, disponibil în mai multe variante: oglinzi de baie tip dulăpior, oglinzi reversibile, lămpi LED cu montare pe oglindă, respectiv oglinda de baie cu sistem LED gata integrat. Soluțiile sunt numeroase, indiferent de sistemul de iluminare ales, contribuind la personalizarea oricărei băi.

Capacul WC face parte din gama de produse Savini Due și reflectă același trend al varietății cromatic și ca design. Perfect rotunde sau ovale, dreptunghiulare sau cu margini rotunjite, capacele de WC de la Savini Due sunt fabricate din MDF și reprezintă cele mai rezistente produse din gama lor, pe piața din România.

Zilele acestea, Savini Due este prezent la târgul momentului, imm Cologne, alături de alte standuri românești. Le urăm succes!

Publicitate
Publicitate