logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Separex – pereți glisanți pentru separarea spațiului interior

Acum că începe să treacă moda locuințelor open-space, se simte nevoia tot mai pregnantă a unei soluții la îndemână pentru a marca diversele zone ale locuinței. Împrejmuirea bucătăriei sau a spațiului de lucru de acasă, separare dormitorului de dressing ori închiderea balconului sunt exact problemele pe care le rezolvă Separex, furnizor de pereți glisanți din aluminiu. Acest produs este unul personalizabil pe comandă.

Separex – pereți glisanți pentru separarea spațiului interior
separex.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Iunie 2024

Separex definește acești pereții glisanți drept o combinație ideală între calitate și design, asigurând o împărțire a interiorului fără a afecta gradul de luminozitate și fără a da senzația unui spațiu îngrădit, închis, micșorat. Fiind vorba despre pereți din sticlă pe profil de aluminiu, se poate vedea prin ei, iar ramele disponibile în mai multe nuanțe pot juca și un rol decorativ. Apropo de cromatică, nu numai ramele se pot comanda din trei variante de culoare, ci și geamul în sine poate fi ales dintre mai multe versiuni – transparent, mat, alb sau închis la culoare.

Cum funcționează?
Foarte simplu! Ramele din aluminiu sunt realizate în Italia, au fost testate pentru zece mii de cicluri închidere/deschidere, sunt prevăzute cu muchii perfect conturate și îmbinate fără sudură. Mișcarea de glisare este lină, cursivă, silențioasă. În plus, acest produs se bazează pe materiale absolut ecologice: „Doar sticlă și aluminiu (fără adezivi și vopsele ce conțin formaldehidă și alte impurități nocive).”, conform site-ului Separex.

separex.ro
separex.ro

Estetică pe comandă
Este disponibil un întreg catalog al modelelor pentru pereții glisanți Separex, astfel că se poate alege dintr-o sumedenie de variante felul în care să arate acest perete despărțitor. Însă dincolo de multitudinea modelelor, stilul rămâne același, elegant, simplu, adaptabil oricărei amenajări, fie clasice, fie moderne. Poți avea perete cu geam de sus până jos sau, dimpotrivă, cu geam traversat în fel și chip de profilul de aluminiu.

separex.ro
separex.ro

Avantajele pereților glisanți Separex
• Soluție potrivită atât pentru spații private cât și pentru cele office sau chiar publice
• Sunt trainice, rezistă bine în timp, în condiții de umiditate și uzură
• Nu e nevoie de niciun fel de întreținere – se șterg din când în când de praf
• Se pot realiza pe orice mărime, cu o precizie de 1 mm
• Se poate opta pentru acoperire catifelată cu efect Velvet

Despre Separex
Showroom-ul principal se află în Brașov, dar există magazine de prezentare deschise și în Timișoara, Baia Mare, Suceava, Cluj, Alba Iulia, Craiova și chiar în Republica Moldova. Clienții Separex vin din ambele direcții – consumatori finali și clienți profesionali. Pentru aceștia din urmă, sunt disponibile oferte preferențiale.

Publicitate
Publicitate